Apple Watch 10 Almaya Değer Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

İphone 13 Pro ile kullanılacak akıllı saat alacağım ama 16 17 bin TL vermek ne kadar mantıklı blemedim

Spor için kullanılmıcak sadece günlük bildiirm mesaj arama cevaplama için kullanılacak

SE modeli de 10 bin TL ama şarj konusunda sıkıntı var sanırım 

HB de 16 bini 9 a bölüyor faizsiz sonradan satılabilir ürün olmasından dolayı alasım var ama bilemedim. 

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hocam takı işi tercih meselesi.

Şahsen Huawei ve Xiaomi nin saatlerini daha başarılı buluyorum. Apple diye 2 sene sonra eskiyecek bir aksesuar a o kadar para verilmesine karşıyım sonuçta 10-20 sene geçsede güncel kalan casio veya benzeri bir gerçek saat değil bunlar.

Bu arada ben kolumda ağır ve büyük şeyler sevmediğimden band ürünler kullanıyorum.

Xiaomi band 4 kullanıyordum çok önceden sonra Huawei band 7 ye geçtim şuan biraz deforme oldu 

muhtemelen bir sonraki ürünüm yine huawei olacak band 9 yada benzeri.

PanxeR tarafından 16/Ara/24 23:30 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Bende aynı işi yapar diyorum diğer ürünler ama teefon apple olunca diğer saatleri nasıl kullancaz verimli olarak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Bu watchlarda sarj sıkıntısı var bence ya az gidiyor. Huaweide uzun gidiyordu.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

bunu sporla ilgili kullanacak olsan garmin bak derdim. fakat bildirim mesaj vs diyorsun apple ekosisteminde isen al gitsin.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

SE var bende hediye çeki geldi diye aldım diğerlerinin şarjını bilmiyorum ama bana az gidiyor gibi geldi..

Kendine İyi Bak ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

SE ile 10 arasında çok fark varmı 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

Bende de 8 var. İnan hayatımda hiç bi şey değişmedi. Apple wallet sorunu çözülmedikçe gereksiz bir şey olarak görüyorum. Ekranı ve bildirimleri bile kapadım olur olmadık yerde bildirim geliyor herkes görüyor. Şarj muhabbeti hepsinde kısa zaten ama se nin handikapı hızlı şarj olmaması. Mesele benim 8 45 dk da şarj olurken se 1.5 saatte şarj oluyor misal. Ama zaten günü kurtarmadığı yada zor kurtardığı için gece takıyorsun, şarj süresi çok dert değil fiyat farkına değmez bence.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

o kadar para veriyorsun Whatsapp Instagram uygulaması yok 3.part uygulama inidiryorsun da whatsapptan öyle mesaj yazabiliyorsun ne anladım ben o işten 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bir dönem heves ettim kullandım, apple ekosistem felan filan dediler, kolumda saat var notifikasyon geliyor ordan bakıp telefonu cıkarıyorum.

benim için tek işime yarayan kısmı notifikasyonları okumak oldu, gerekli mi, eğer telefona erişemediğin yoğun çalıştığın bir işin varsa olabilir, veya çok ağır outdoor sporlar vs yapıyorsan. onun dışında sadece şekil, pek bir işine yaramıyor. ek olarak sarj etmen gereken bir alet daha hayatına ekleniyor, her gün şarjı bittiği için bi zaman sonra kolundan cıkarıp sarj etmekten sıkılıyorsun ve bi tarafa atıyorsun. sarj olayı en az 2 hafta olması lazım.

ona vereceğin paraya gidip kaliteli güzel bi saat alınabilir. bence apple ın çıkardığı en gereksiz ürün. (kişiye göre değişir tabi)

Nerde o eski TBT...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

1,5 Senedir apple saat kullanıyorum SE modeli telefonumda 13 pro hem kriptoyu hem X i takip ediyorum her dk bildirim alırım işimden dolayı sürekli mail ve arama alırım bir günü %84 pil perfomansı ile tam olarak çıkartıyor. Hatta akşam yatmadan %40 sarjı kalmış oluyor zorlandığımda sarja takmayı unuttuğumda 2 gunu cıkarttıgımda oluyor.

ikinci bir konu evet sarjı 1.20 dk fln fulleniyor tam günü gözün kapalı cıkaryor bende bile eşimde de se var 41 lik olanı onun benım kadar bildirimi vs yok o iki tam gün çıkartıyor.

saat evet aksesuar ama ben telefonumu sürekli sesi kapalı olarak kullandığımdan dolayı bana cok fazla ıyı gelıyor konusma mesajlaşma bildirim borsa kripto fln kaçırdığım birşey olmuyor

ayrıca telefonu evde unuttuğumda ve şirkete gittiğimde saati wifiden bağladığımda telefonuma gelen bütün arama bildirim mesajları görüp cevaplayabiliyorum yanı telefonun yanımda olmasına gerek yok diğer şirket hattımın mobil verisine bağlanmam bile yetiyor.

whatsapta mesaj alıp gönderebiliyorsun şöyle biri mesaj attığında cevapla dedıgınde sesli olarak söylüyorsun cok ıyı algılıyor siri ve bunu direk gönderebiliyorsun emojiler dahil

kısacası butun gun elıme telefonu almadan geçirebiliyorum

kulaklığıma saatı bağladığımda telefon yanımda olmasa bile bir wifiye bağlandırğımda istediğim gibide müzük dinleyebiliyorum 

apple saatlerin tek dezavantajı pilinin bir gün gitmesi diyebilirim diğer saatlerin tek avantajı bana göre pillerinin uzun gitmesi fakat aralarındaki en buyuk fark hiç biri telefon ile bu kadar uyumlu ve senkronize çalışan bir saat görmedim.

Bağlantısı kolay kolay kopmuyor kopsa bıle wifiyi kendi açıp ağa bağlandığı için sen hiç farketmiyorsun

Şimdi diğer arkadaşlar başka saat kullandınmı diyecek onada evet diyebilirim

sarj canavarı olan honor watch gs pro kullandım sarj süresi max 33 günü gördüm

huawei watch gt pro kullandım 3 yada 4 tü sanırım güzel bir saatti fakat apple kadar işlevsel değildi.

halada kullanıyorum apple saatimi fazlası 8 9 10 gereklimi bence değil hemen hemen aynı işlevsellikler var alacaksan apple watch ulta fln alacaksınki fark olsun bana göre diğer saatlerinin hepsi aynı diyebilirim.

marka partizanlığına girmemenizi rica ederim cunku bugun apple telefonumu satsam saatımıde satarım android 25 ultrayı beklıyorum eğerki alırsam gider huawei saat alırım makaya takıntım yoktur benım işimi hızlı yapması yeterli dediğim gibi yoğun iş temposundayım yeri geliyor toplantılara giderken laptop tablet iki telefon yetmeyebiliyor.

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 918 Toplam Mesaj: 13
apple apple