Arabistandan İphone 5 Diakkat Edilmesi Gerekenler
-
Merhaba Arkadaşlar, arabistandan iphone 5 getirecekler bana. fakat arabistandakilerde facetime çalışmıyor yada bazı özellikleri eksik oluyor falan gibi birşeyler okumuştum bir ara. bilgisi olan varsa nelere dikkat etmeliyiz açıklayabilir mi?
Dikkat : Çakma iphone'lardan bahsetmiyorum. -
Sadece ön kamerayı kullanamıyorsun o kadar bildiğim kadarıyla.
-
sim kilitsiz yani unlocked olanlara baksın..
-
türkiye geldiğimizdede kullanamıyor muyuz? iosu güncellesek falan ?
-
unlocked olanları kullanabilirsin, güncelleyebilirsin tabiki burda pasaporta kaydettirmek şartıyla.. sim kilitli olanları kullanamazsın elinde kalır sim kilidi kaldırmak içinde yüksek fiyat istiyorlar. internetten araştır hocam unlocked telefonlarının modelleri var ona göre baksın.. 4S hollandadan aldım, 5'i ise ıraktan almıştım :)
essan tarafından 30/Haz/13 00:16 tarihinde düzenlenmiştir -
kuzey ırak yeni bi ülke mi?
-
bilinçaltının önemi hocam. kasti değildir.
-
Evet, olurda o bölgeye gidersen ne demek istediğimi anlarsın...
-
ülkemi demiş adam? ssen iç anadolu ve karadeniz dedği zaman biri oralarıdamı ülke algılıyorsun.
pasaport kaydı yaptırıp kullanabilirsin. kuzey ıraktakiler ABD ürünü oluyır genelde avrupa ürünleri değil
-
x Liebevoll bunu yazdı
Merhaba Arkadaşlar, arabistandan iphone 5 getirecekler bana. fakat arabistandakilerde facetime çalışmıyor yada bazı özellikleri eksik oluyor falan gibi birşeyler okumuştum bir ara. bilgisi olan varsa nelere dikkat etmeliyiz açıklayabilir mi?
Dikkat : Çakma iphone'lardan bahsetmiyorum.Arabistan a gelen iphone larda default olarak face time yok. Lakin orada hong-kong da satisa sunulanlardan da satiyorlar, yaklasik 100 riyal(50tl) fark oluyor. Eger illa facetime kullanacaksan onlardan almalarini site.
-
sim kilitsiz ise hiç bir özelliği eksik değil hocam daha 2-3 ay önce anneme getirtdim iphone 5 i aletin herşeyi tam sıkıntı yok yani için rahat olabilir
Düzetlme: olm harbiden facetime yok şimdi baktımda :D ama tek eksik facetime oda zaten çokda önemli bir uygulama değil o kadar yıl apple kullandım facetime ı sadece 1 kere kullandım oda çok manyak bi arkadaşa geldimde o kullandırdı zorla :D
Ccaglayan tarafından 30/Haz/13 10:40 tarihinde düzenlenmiştir