Araç İçi Kamera Tavsiyesi
-
Merhabalar bugün neredeyse bi tane dangoza vuruyordum kıl payı kurtardım. Bu gibi durumlar için böyle çok Harika bir şey olmasa da işimi görecek fiyat kalite performansı iyi bir araç içi kamera (cama yapıştırıp yolu çeken) alet varmı kullanan ya da önerisi olan. Bu şarjlı olanlardan olursa daha iyi olur her yerinden kablo fışkırmasın. Birde hırsızlığa veya park halinde vurmalara karşı bu sensörlü olanı varmış herhalde hareket algılama
-
Free_Mans bunu yazdı
Merhabalar bugün neredeyse bi tane dangoza vuruyordum kıl payı kurtardım. Bu gibi durumlar için böyle çok Harika bir şey olmasa da işimi görecek fiyat kalite performansı iyi bir araç içi kamera (cama yapıştırıp yolu çeken) alet varmı kullanan ya da önerisi olan. Bu şarjlı olanlardan olursa daha iyi olur her yerinden kablo fışkırmasın. Birde hırsızlığa veya park halinde vurmalara karşı bu sensörlü olanı varmış herhalde hareket algılama
valla hocam çok gerekli birşey bence ya en azından ön camda olmalı çünkü o kadar dengesiz varki
bende şarjlı almayı düşünüyorum önerileri bekliyorum
-
A118 ve A119 kameralara bakın
-
hocam bütçeye bağlı şimdi gidip xiaomi dvr cam de alabilirsin :D
-
Hocam öyle çok pahalı bir şey değil aradığım :)
-
almacağın kamerayı söylüyorum
Novatek 96650 170 derece olanını al 3 yıldır kullanıyorum çok net görüntü ve çok geniş açı alır iç pili öldü ama içini açtım sakız bataryalardan çinliye sordum bataryasını nasıl bulabilirim diye bataryası kayıt için değil hafıza için dedi :D
-
Bende aradığım için takipteyim.
A118 55 dolara
A119 110 dolara GearBeast te var.
@DJ_Alper hacım linkteki ürün artık stokta yokmuş. Güvenebileceğimiz başka satıcı var mıdır?
-
oinomaos bunu yazdı
Bende aradığım için takipteyim.
A118 55 dolara
A119 110 dolara GearBeast te var.
@DJ_Alper hacım linkteki ürün artık stokta yokmuş. Güvenebileceğimiz başka satıcı var mıdır?
Novatek 96650 işlemcili arayınca çıkar hocam dışları değişik olabilir içleri hepsinin aynı :D
-
Zorunlu falanmi oldu . Baya bi kullanmaya başlayan var .
-
bu arada aparat ihtiyacı olan olursa bu satıcıda hepsi var :D
-
https://geek.wish.com/c/54529f169719cd665127eaf8 aldım kullanıyorum. iki taraflı kayıt yapıyor. full hd . fiyat kalite süper.