Araç Seçimine Yardım Edin =)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek

Çok da anlamam araçtan ama bu iki aracı kıyaslarsam Egeayı tercih ederdim yüksek ihtimalle.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

egea parçası bakımı ucuz ama traktör gibi araba, diğeri nispeten daha pahalı parçası, bakımı vs ama hiç olmazsa biraz yol tutuyor güven verir virajda.

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

dizel ama lpg li corolla al illa dizel alacaksan  corolla 1.4 alınmaz

xcorpix tarafından 18/Eyl/23 20:10 tarihinde düzenlenmiştir

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

Eğer uzun yol yapıyorsan ve fazlaca bavul vs taşıyorsan; Beygir ve tork için egea derim ben. Uzun yolda yüklü bir araçla kamyon sollamaya kalktığın zaman tork'un ne kadar önemli birşey olduğunu anlıyorsun :)

Dizel motorlar yapısı itibariyle zaten hepsi gürültülü çalışır, alışma meselesi. Ayrıca fiat yedek parça, usta/servis bulma gibi konularda daha kolaydır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

2017 Corolla dizel advance manuel aldım 6 yılı geçti performans aramıyorsan işini görür ama bana hoyrat davran beni kırbaçla dersen de elinden geleni yapar.egea ile aynı olacağını düşünmüyorum.egea nın da sağlam kitlesi piyasası var ama tahminim Corolla daha çok garanti olur diye düşünüyorum durumuna.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

toyota al. ola ki sahte yağa denk gelirsin motor seni üzmez, enjektör problemi yaşamazsın multijetlerde enjektör kaynaması baş ağrıtıyor. metal kalitesi daha yüksek, satarken daha çok para edecek. salla gitsin fiatı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Ben corolla kulladım , egea da surus olarak arada çok fark var corolla tabiki
    yerinde olsam megan 1.33 motor alırdım, o fiyatlara , yeni sattım bende 140 bg 250 tork ,basmassan az yakar , basarsan uçar

Mx0TBT tarafından 19/Eyl/23 09:41 tarihinde düzenlenmiştir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

onu alma corolla al onu alma astra al onu alma megane al onu alma şunu al bunu al maf oldum. kıyasladıklarımın hiç biri istediğimi karşılamıyor. corolla hantal astra içi bagajı küçük çok yakıt tüketimi özellik daha az megane pahalı. taliant var 2023 ü o fiyata ama performans yok. neye baksak olmadı egea denicem sanki ben ya

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Corolla kullanıyorum 1.4 Corolla alınacak araba değil. Eşşök gibi araba. Ama arıza yapmasın, kafam rahat olsun diyorsan Corolla. Serilik istiyorsan 1.6 Egea.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

Egea'ya eksi yazacak kısımlar, konfor ve malzeme kalitesidir.

Motordan vs herhangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. 170k km linea 1.3 kullandım, hala kullanıyorum. Şu an 246k'da

Toplam Hit: 2131 Toplam Mesaj: 25
egea araç kıyaslama