Araç Seçimine Yardım Edin =)
-
Çok da anlamam araçtan ama bu iki aracı kıyaslarsam Egeayı tercih ederdim yüksek ihtimalle.
-
egea parçası bakımı ucuz ama traktör gibi araba, diğeri nispeten daha pahalı parçası, bakımı vs ama hiç olmazsa biraz yol tutuyor güven verir virajda.
-
dizel ama lpg li corolla al illa dizel alacaksan corolla 1.4 alınmaz
-
Eğer uzun yol yapıyorsan ve fazlaca bavul vs taşıyorsan; Beygir ve tork için egea derim ben. Uzun yolda yüklü bir araçla kamyon sollamaya kalktığın zaman tork'un ne kadar önemli birşey olduğunu anlıyorsun :)
Dizel motorlar yapısı itibariyle zaten hepsi gürültülü çalışır, alışma meselesi. Ayrıca fiat yedek parça, usta/servis bulma gibi konularda daha kolaydır.
-
2017 Corolla dizel advance manuel aldım 6 yılı geçti performans aramıyorsan işini görür ama bana hoyrat davran beni kırbaçla dersen de elinden geleni yapar.egea ile aynı olacağını düşünmüyorum.egea nın da sağlam kitlesi piyasası var ama tahminim Corolla daha çok garanti olur diye düşünüyorum durumuna.
-
toyota al. ola ki sahte yağa denk gelirsin motor seni üzmez, enjektör problemi yaşamazsın multijetlerde enjektör kaynaması baş ağrıtıyor. metal kalitesi daha yüksek, satarken daha çok para edecek. salla gitsin fiatı.
-
-
onu alma corolla al onu alma astra al onu alma megane al onu alma şunu al bunu al maf oldum. kıyasladıklarımın hiç biri istediğimi karşılamıyor. corolla hantal astra içi bagajı küçük çok yakıt tüketimi özellik daha az megane pahalı. taliant var 2023 ü o fiyata ama performans yok. neye baksak olmadı egea denicem sanki ben ya
-
Corolla kullanıyorum 1.4 Corolla alınacak araba değil. Eşşök gibi araba. Ama arıza yapmasın, kafam rahat olsun diyorsan Corolla. Serilik istiyorsan 1.6 Egea.
-
Egea'ya eksi yazacak kısımlar, konfor ve malzeme kalitesidir.
Motordan vs herhangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. 170k km linea 1.3 kullandım, hala kullanıyorum. Şu an 246k'da