Aramızda Toptancı Var Mı?Küçük Yada Büyük Çalışan Farketmez
-
Arkadaşlar aramızda toptancılık yapan arkadaşlar varsa onlara bikaç sorum olacak; özellikle bilgisayar çevre birimleri ve elektronik toptancılığı yapan arkadaşlara öncelikle öğrenmek istediğim ödeme konusu yani tahsilat acaba tahsilatlarını nasıl yapıyorlar ne kadar sürelerde vade yapılıyor piyasada genel olarak tahsilat konusunda bilgi almak istiyorum. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
-
bi umut uplayım bakam :) belki vardır bi yardım sever :)
-
faydalıya benziyor:up
-
hemserime yardim idin uleyn :D up
-
faydalıda cvp veren yokki :)
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
hemserime yardim idin uleyn :D up
saol eray :) senin tanıdık yokmu hacı toptancı :) -
toptanci cok ta hepsi gida ya da temizlik toptancisi :D malum market var bizim Ayrancida :)) hic te aklima gelmior elektronik vs vallahi
-
olsun hacı onlarda olur ya benim öğrenmek istediğim bi dükkana filan malı satttıklarında o malın tahsilatını nasıl ve nekadar zamanda yapıyolar öğrenebilirsen çok süper olur valla :) genelde ödeme türleri aynıdır bütün toptancılarda bence :)
-
sana soyle soylim eger kendine ait deilse ve firma calisaniysa(eti ulker gibi) senetle calisiuyolar misal eti haftada 1 gelio urunleri aliorum 500 tl senet yapior vadesi 1 hafta sonraki hafta gelior bu odemeyi tahsil edip yeni urunlerin senetini yapior hepsinde sistem nerdeyse boyle.. Ama cok ta esnekler misal senetten 200 duss 300 de sobra verelim dedigimdee 200 teslimm yazio arkasina.. Bide kendi arabalarinda satanlar var irsaliyee yaziyoo sadece ve para konusunda esnekler.. Paran varsa yekünden düşüyor iste kafana gore :) bildik seyler soyledim ama kucuk isletmelerde olay boyle
-
hacı işte benm sorduğum o kendi arabalarıyla satanlar malı verio örneğin 500 liralık mal satıyo sana sen buna 500 lirayı ne kadar sürede ödüyosun 1 ay 2 ay 3 ay ne kadar yani ne kadar esneklik gösteriyo toptancı sana
-
anti_usa bunu yazdı:
hacı işte benm sorduğum o kendi arabalarıyla satanlar malı verio örneğin 500 liralık mal satıyo sana sen buna 500 lirayı ne kadar sürede ödüyosun 1 ay 2 ay 3 ay ne kadar yani ne kadar esneklik gösteriyo toptancı sana
-----------------------------haftalık ödeme yapıyor bizim bakkal
Toplam Hit: 4007 Toplam Mesaj: 35