Arızalı Notebooklarınız Alınır
-
crimeangel bunu yazdı
sword, sana toshiba c660 amd işlemcili olanın lvds kablosu+webcam ini satayım :)
hocam adres ver ben sana onları hediye edeyim :D
-
Asus f3sg240dv sag ekran mentesesi cikti kablolar acikta , pili calismiyor baska hic bir problemi yok kac lira eder?
ASUS F3SG240DV
Intel Core 2 Duo
Core 2 Duo T8300 2.4 Ghz 3MB 800MHz
2GB RAM
250GB HDD 5400rpm
Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N
Nvidia® GeForce 8600GS DirectX 10 -
Bi uplamakta fayda var
-
hocam elimde acer aspire 3682WXMi marka bi bilgisayar mevcut öyle duruyo satacaz satacaz dedik sonra uğraşmadık senin konuyu görmüştüm geçen işine yararsa bizim makine. sana verelim bilgisayarı ederi neyse sıkıntılı olan tek şey klavye ingiliz klavye olduğundan bizdeki üğı gibi harfler yok biliyosun bide enter ın yanındaki muhtemelen bizim klavyedeki ü tuşu yerinde yok :) ederi neyse sana yollayalım yaa işine yarar. pil sağlam ürün özelliklerini fotolarını pm at istersen abi yollayayım sana... yardımımız dokunsun
-
khonyalim bunu yazdı
hocam elimde acer aspire 3682WXMi marka bi bilgisayar mevcut öyle duruyo satacaz satacaz dedik sonra uğraşmadık senin konuyu görmüştüm geçen işine yararsa bizim makine. sana verelim bilgisayarı ederi neyse sıkıntılı olan tek şey klavye ingiliz klavye olduğundan bizdeki üğı gibi harfler yok biliyosun bide enter ın yanındaki muhtemelen bizim klavyedeki ü tuşu yerinde yok :) ederi neyse sana yollayalım yaa işine yarar. pil sağlam ürün özelliklerini fotolarını pm at istersen abi yollayayım sana... yardımımız dokunsun
pm attım hocam :)
-
swordfish bunu yazdıkhonyalim bunu yazdı
pm attım hocam :)
Hocam bana dönüş yapmadın :)
-
Asus x59sr
ekranının kablolarının bi yerlerinde galiba zedelenme var. Ekranı oynatınca görüntü gidip geliyo
ederi nedir?