folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Arızalı Notebooklarınız Alınır

Arızalı Notebooklarınız Alınır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

sword, sana toshiba c660 amd işlemcili olanın lvds kablosu+webcam ini satayım :)

hocam adres ver ben sana onları hediye edeyim :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Asus f3sg240dv sag ekran mentesesi cikti kablolar acikta , pili calismiyor baska hic bir problemi yok kac lira eder?

ASUS F3SG240DV 
    Intel Core 2 Duo 
    Core 2 Duo T8300 2.4 Ghz 3MB 800MHz 
    2GB RAM 
    250GB HDD 5400rpm 
    Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N 
    Nvidia® GeForce 8600GS DirectX 10 

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bi uplamakta fayda var

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

hocam elimde acer aspire 3682WXMi marka bi bilgisayar mevcut öyle duruyo satacaz satacaz dedik sonra uğraşmadık senin konuyu görmüştüm geçen işine yararsa bizim makine. sana verelim bilgisayarı ederi neyse sıkıntılı olan tek şey klavye ingiliz klavye olduğundan bizdeki üğı gibi harfler yok biliyosun bide enter ın yanındaki muhtemelen bizim klavyedeki ü tuşu yerinde yok :) ederi neyse sana yollayalım yaa işine yarar. pil sağlam ürün özelliklerini fotolarını pm at istersen abi yollayayım sana... yardımımız dokunsun 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    khonyalim bunu yazdı

hocam elimde acer aspire 3682WXMi marka bi bilgisayar mevcut öyle duruyo satacaz satacaz dedik sonra uğraşmadık senin konuyu görmüştüm geçen işine yararsa bizim makine. sana verelim bilgisayarı ederi neyse sıkıntılı olan tek şey klavye ingiliz klavye olduğundan bizdeki üğı gibi harfler yok biliyosun bide enter ın yanındaki muhtemelen bizim klavyedeki ü tuşu yerinde yok :) ederi neyse sana yollayalım yaa işine yarar. pil sağlam ürün özelliklerini fotolarını pm at istersen abi yollayayım sana... yardımımız dokunsun 

pm attım hocam :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    khonyalim bunu yazdı

pm attım hocam :)

Hocam bana dönüş yapmadın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

Asus x59sr 

ekranının kablolarının bi yerlerinde galiba zedelenme var. Ekranı oynatınca görüntü gidip geliyo

ederi nedir?

Ha Ha!
Toplam Hit: 8516 Toplam Mesaj: 68