Arkadaşlar Ben Ailemle Yani Tahribat.Com La Geçiriyorum Yılbaşını !!!
-
arkadaşlar ben ailem le yani sizlerle geçirecem yılbaşını beni duyan varsa bekliyorum mesajlarını lan kimler var benim gibi tahribatta yılbaşı geçiren holyone baba sözüm sana bi bölüm açsaydın ya yılbaşını tahribatta geçirecek olanlara hala da açabilirsin vaktin varsa... ben gibi burada geçiren varsa yazın oğlum bişeyler bekliyorum msj ları hadi gençlik yeni yılınız şimdiden kutlu olsunnnn....
-
selam guzel kardesım ben sadece yılbasını değilki butun bı omrumu tahrıbatla gecırıyorum :))))
herkese nıce mutlu yıllara arkadaslar
-
abi bu site ilk çıktığında ben takılıyodum bu sitede ilk hack girişimi için bilgi aldım ozamanlar daha kötü biyapısı varsı bu yenilendikten sonra hiç burdan çıkmaz oldum yılbaşınıda burada geçirmekten şikayetçi değilim tahribaaaatttt seni seviyorum üyelerinden bazıları gıcık olsa da üyelerini de seviyorum yokmu başka online olan heeeeyyyy yokmu yılbaşını burada geçiren yaw
-
Bende burdayım
-
ilker adilcevazda havalar nasıl kardeş tanıyamadım kusura bakma sende mı burada geçiriyon okulda bi eylence düzenlenmedimi len ben böyle okulun taa....
-
war canım kardeşim war bende asosyalim sizin gibi 2 msj geldi daha tele biri kanka biri hatun hade içelim güzelleşelim:D
-
perişen burası çhat sayfası gibi oldu sende tahribat yılbaşı eylencesi tahfasına katıldın kutlarım
-
içelim amele içelim a.g. zaten tek kaldık partilerin hepsi dolmuş sik.. böyle işi
-
abıcım adılcevaz berbat yaw acıığ soguk butun musluklar donmus yaw ne banyoya gırebılıyoz nede wc ye ben boole soguk gormedım :)))))
-
2 hafta once macta sakatlandim
yuruyemiyorum
mecburen pc basinda gecirioz yilbasini -
glado oğlum bu senin kaderin ama bizimki daha farklı şerefsizim bütün partiler dolmuş dam da vardı yanımda ortada kaldık kızı ewine bıraktım bende pc başında tahribatta geçirmeye karar verdim ilker adilcevaza gelince orası hiç değişmedi ki bok vardı yazdım tercihlerde gelmek istemiyorum adilcevaza şimdi antalyada dolaşıyorum bayrama geldim memlekete ... msn yi mail at benim adrese orada konuşalım bari biraz alikadirbagcioglu@mynet.com
Toplam Hit: 4408 Toplam Mesaj: 34