Armani Saat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

durun bakalım bi soralım niye ederinden fazla satıyon?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    Pawlow bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    Pawlow bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Bi sabah uyanicaz ve ticaret yasaklanmis.

Amk sifiri 300 liralik saati 600 den koymussun adam link vermis hatta, sen hala kalkip ahkam kesiyosun mal benim bi tarafina guveniyosan al biletini git amerikaya filan diye.

Bazi arkadaslara tamam diyorum mal onun adam zarara girmesin filan diye de, senin yaptigin resmen adam sikmeye calismak.

amk nerde buldunda aldın sıfırını 300 liraya? kalkmış bana usa sitesini örnek veriyorsun getirtebiliyorsan getirt. trde satış fiyatı zaten 1000tl nin üstünde ütopik hayallerle fiyat veriyorsunuz. yok ebesinin nikahından fiyat buluyorsunuz sıfırı budur diye çığırtkanlığa başlıyorsunuz. bana ulaşılabilinir ortamda 300 liraya bul sora bana adam sikmeye kalkıyorsun de.

aldığım fiyatıda yazdım 200$+%10 tax=220$ buda zaten 450tl gibi bir rakam yapıyor doları 2 sabıt alsan dolar olmuş 2.2 600 demişiz diye adam sikmek diyorsunuz. 

buyrun getirin gençler hadi bakalım. 120$ a gördüğünüz ürünleri o paraya getirinde görelim.

Amk sanki uganda da yasiyoz laflara bak.

Internet elimin altinda, verecegim vergi ortada.

Verdigim siteden alirim yine 600 lira etmez amk.

Hepsini gec suan 2 tane adam biliyorum siteden amerikadan gelecek ona komisyon versem yine etmez 600 lira.

Bunlari da gec tefeciden para alip 928292 lira verip alirim ama senin malini almam. 

Laf soyluyoruz adama sekillere bak, altin kaplama saat satiyo sanki.

al hocam al yawrum paran varsa ugandayada getirtirsin ;) 

Olaya bak la,

Para lafi yapan adam parasizliktan kolundaki saati satiyo gecmis bide paran varsa bilmem ne diyo.

Komik olma hocu hadi.

kolumdaki değil yanlış anlaşılma olmasın daha kullanmadık. 

evet şu anda param yok bunda utanılacak birşeyde yok.

kaldıki sizlere paranız yokta demedim. önceki postlarımda görürsünüz bu mala para vermeye niyetiniz yok dedim. 

ayrıca senin yorumuna karşılık paran varsa ugadayada getirtirsin dedim ;) hani şu tefeciden alcakmışşınya gerekirse parayı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amazon fiyat 177$ yanı turk parası ile 400tl ye yakın yapıyoru.. Turkiye piyasasında bu saatler iki katı .. Ayrıca bazı arkadaslar site vermişler.. itiraz etmek yerıne ordan alsınlar bakalım gelecekmı saatleri. Anca klavye elinizde adamın actıgı konuya sapır sacma yorun yazın durun aq.

http://www.amazon.com/gp/product/B00D5CI5MK/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2C2B8LDY64QQZ

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

durun bakalım bi soralım niye ederinden fazla satıyon?

hocam ederinden fazla dediğin benim aldiğim para zaten 450tlyi geçiyor.

600 demişim sahibindene. o pazarlıklar zaten 550ye iner tbt içinde 50 tl daha düşsem 500 eder yani aldığımla sattığım arasında 50tl para eder. 50 lira için kusura bakmada bu ticaret yada para kazanma değildir.

ben aırken zaten 200 dolara aldım + 20$tax 220$ şimdi kalkıpta zararına satamam kaldıkı bana lazım olan para 500 lira altı işimi görmezken neden tutupta işimi görmeyecek bir rakama satayım? sırf mal satmış olmak için satayım. belirtmişim ihtiyacıma karşılık satıyorum. ihtiyacımı görmeyecekse dursun kenarda zararımı var. battı balık yan gider.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Arkadaslar Bu Saatın Almak Istıyorum Vallahı Bayıldımda Türkiyeye Gonderım Yok Sanırım. Bu Fıyata Satan Eden Saglam Bıryer Varmıdır ? Online Bır Guvenılır Sıteden Alabılecegım. ? Arkadasın Sattıgının Kahvesını Alıcam Ben Bıraz Bakındım 600 küsür Fiyat Var Bılındık Sıtelerde.. ?

https://www.watchstation.com/webapp/wcs/stores/servlet/OrderItemDisplay?catalogId=23503&langId=-1&storeId=34054&krypto=QWx6iYjNgCiTnjDiV8RcPYqH4sPAURsMlst4jurk%2BqZWM2uRmvvMtFbZBuMNIgVhBBTp6apsbKTF%0ATsNsne%2FrD2nYegfSQjbSbluxJ91JjJYsmGiBPRG56IkiidbiFF187TX6LreGTqAdXKhsxLd7xLs%2F%0APJCl%2FehehG12wskvEdKHeiK9pZbqGPzd%2FuDd%2F2Ii&ddkey=https:OrderCalculate

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    BrighStar bunu yazdı

Arkadaslar Bu Saatın Almak Istıyorum Vallahı Bayıldımda Türkiyeye Gonderım Yok Sanırım. Bu Fıyata Satan Eden Saglam Bıryer Varmıdır ? Online Bır Guvenılır Sıteden Alabılecegım. ? Arkadasın Sattıgının Kahvesını Alıcam Ben Bıraz Bakındım 600 küsür Fiyat Var Bılındık Sıtelerde.. ?

https://www.watchstation.com/webapp/wcs/stores/servlet/OrderItemDisplay?catalogId=23503&langId=-1&storeId=34054&krypto=QWx6iYjNgCiTnjDiV8RcPYqH4sPAURsMlst4jurk%2BqZWM2uRmvvMtFbZBuMNIgVhBBTp6apsbKTF%0ATsNsne%2FrD2nYegfSQjbSbluxJ91JjJYsmGiBPRG56IkiidbiFF187TX6LreGTqAdXKhsxLd7xLs%2F%0APJCl%2FehehG12wskvEdKHeiK9pZbqGPzd%2FuDd%2F2Ii&ddkey=https:OrderCalculate

Diego  bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Çok değil yaklaşık 1-2 hafta önce şu başlıkta bir konu açmıştım ''Satılık > 240GB Kingston SSDNow V300 SSD Disk | Sıfır | Ankara'' ve 5-10 yorumdan sonra sona konu duman oldu :) Sebep ise Fiyatın yüksek olduğu ve TBT indiriminin olmamasıymış. Daha sonra aynı başlıkta konuyu tekrar açtım ve fiyatta ciddi bir indirim yaptım ve 2 saat içinde TBT' den alıcı çıktı ve satışını yaptım.

Özet : Aynı kıvamda bir konu var şuan 4 sayfa olmuş ve durmak yok yola devam mantığı ile devam ediyor. Ama duman olmamış :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    Pawlow bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

acil nakit ihtiyacı diyor adam görmüyormusun, o yüzden 600 tl'ye satıyor :))

gereksiz yorum yapmayalım hoca fiyat öyleymiş :)

hoca sen bunu 100 liraya satarsan öp başına koy :)

aynen hocam ben 220$ aldım indirime girmemişti bir tarafına güveniyorsan git al biletini gidip al usa'den sora tekrar konuşalım mal benim istediğim fiyata satarım paran yoksa al yolunu fazla gürültü yapma. ayrıca dolar kurunun şu anda 2.20 olduğunu düşününce bence fiyat normal.

ama sizin gbi ölücülere üstüne birde domalmak lazım?

gereksiz yorum kasmakta üstünüze yok isteyen alır istemeyen almaz.

birşey demedikki istediğin fiyata satarsın istersen 100k da istersin

ama bi audemars piguet hublot fln satmıyorsun ki satın alalım :)

ben satıyorum al: https://www.facebook.com/imitasyon.saat/photos_albums

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
Toplam Hit: 3288 Toplam Mesaj: 39