AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bluedeath
    bluedeath's avatar
    Erkek
    BEYLER "AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK" LAFINA KATILIYORMUSUNUZ ?

bence o kadar da değil be abi
    (aşk:harbi aşk olarak algılayın :) )

Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyBerK
    CyBerK's avatar
    Erkek
    istedikten sonra kendini soyutlayamayacagin sey yok o yuzden ben katilmiyorum yani ask icin dunyada yasayabilecegin o kadar muthis duygulardan vazgecilmez diye dusunuyorum

with fear i kiss the burning darkness..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkworld
    darkworld's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben katılıyorum ama şöyle katılıyorumm dunyada bence aikı bulmak zor tam sevdım ınandım diyorsunuz.. sonra sizi terk ediyorlar vs.. vs... kızlar nankor....

Bir Duvar Var Sırtımı Dayadıgım Sevgiden Örülmüs Koskoca Bir Duvar Hasretinle Yandigim Kuytusunda Her Gece Ağladıgım Şunu Bil Ki Sevdigim Sen o Duvardaki Gözyaşım Olacaksin Ve Hiç Kurumayacaksın Ellerimi Kanatırcasına Tırnaklarımla İsmini Kazıdıgım O Sevgi Duvarinda Hep Ama Hep Yaşayacaksin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HELLOWEEN
    HELLOWEEN's avatar
    Dişi
    abi ben kesinlikle katılmıyorum..aşk için diil hiçbişey için ölmeye değmez dünyada..kendin için yaşamayı biliceksin..hem aşk için ölürsen aşkı nasıl yaşıycaksın ki a.k.:)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    O senin için ölebilirse ölmeli tabi ama pis bi paradox bu, karşındaki ölmeden bunu anlayamazsın, ölürsede uğrunda ölecek birşey kalmaz. bunun için bu yolda ölmek sakat...

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Duruma bağlı

Meselâ kız sana yüz vermediği için diyosan...
    O salaklıktır.

Hem ölürsen bir daha sevdiğin kızı göremezsin
    (Ahireti karıştırmıyorum)
    ki bu da mantıksal olarak aptalca bir durum olur

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Erkek
    aşk karşılıklı olursa ölünür.
    gerekirse tekrar doğulur.
    değilse
    "zararın neresinden dönülse kârdır" felsefesi uygulanır.

diğer durumlar sadece salaklıktır.

kimse yapmasın. ben yaptım bi boka yaramıyo.
    giden gidiyo.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aşk için ölürüm diyen ama sıkıştığında kaçan; bir daha kimseyi sevemeyeceğim dedikten sonra gelip bana yeni sevgilisini tanıtan ve onu ne kadar çok sevdiğini anlatan o kadar kız/erkek arkadaşım oldu ki!... Ben inanmıyorum artık bütün bunlara... Aşkın varlığından bile şüphe etmiyorum desem yeridir. Ewt vaktinde çok değer verdiğim insanlarla çok güzel ve her ânı birbirinden farklı ilişkiler yaşadım. Evlenmeyi düşünenler oldu bunlar içinde, ama şimdi uzaktan onların yaşamını izlediğimde onlar için herşeyin geçmişte kaldığını görüyorum. Benim içimde ise her seferinde yeni bir yara açıldığı için artık olmaması için kendi kendimi baskı altında tutuyorum. Yaşadığım şeylere aşk derdim o zamanlar; şimdi ise bunların tutkulu beraberlikler olduğunu net bir şekilde görüyorum.
    Uğruna ölünecek birşey varsa şu anda bu aşk değil IRAK'taki çocuklardır!...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HELLOWEEN
    HELLOWEEN's avatar
    Dişi
    dooru sööledin abi.bence de şu anda ööle aşk meşk için ölünmez..aşık olduunuzu sandıınız insan sizi ööle bırakıp gittiinde kendinizden nefret ediosunuz onun için nasıl yıpratmışım kendimi die..pişman oluyosunuz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    Çok haklısın valla HELLOWEEN insan hayatta bazı şeyleri tekmeleri yedikçe anlıyor o yüsden aşk için ölünmez çünkü değmez bile

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_MeRCy
    No_MeRCy's avatar
    Erkek
    Abi Suana KAdar Hic asık olmadım bılmıyorum..
    Yani olsamda değişen bişi olmaz ask ıcın olunmez diyorum benim dusuncem bu cunku seviyorsusn oda seni seviyorum diyor ama bir bazıları wardkı seni seviyorum diyor am arkandan seni sikiyor... senden baska bir ile cıkıyor... we o yetmemıs gibi san diyorkı seni seviyorum abi ben kızları analmıyorum a.q kızlar nankor ne yapsan ne etsen yaranamıyorsun..
    ask mesk bos iş gonulden sewersen sonuna kadar olursun ama sunuda unutmayınkı kızlar su kızlar hani 250 grm seyi olan kızlar onlar ıcın degmez. iyi birini bulursun belkı zaten bu dewirde iyi birini bulmak zor ama bir ihtimal diyelım o seni anlar sende onu anlarsan karsılıklı olursa.. belkı sonuna kadar gidersin ama su ana kadar ask ask icin olen kisı anca sarkılarda.. size iyi olmeler :P

"Parmağımla insanlara yıldızları gösteriyorum, onlar parmağıma bakıyorlar"
Toplam Hit: 6542 Toplam Mesaj: 25