""Ask"" Nedir?
-
Her kezin dilin de "Aşk Aşk Aşk" ya kardeşim Aşk demesi kolayda Yaşaması ZoR...
BaNa AşK ın size göre anlamını ve AşK için nelerin göze alınabileceğini söylermisiniz... -
ask sonu olmayan bir ucurumdur
ilk basta cok guzeldir
sonra bir gun kendini o ucurumun boslugunda bulursun
aci cekecegeni bile bile girersin bu bosluga
bir daha sevmek mi asla dersin ama ask yine yapisir yakana bu sefer farkli dersin yine girersin icine
-
Ask, hayatin bize hazirlamis oldugu en guzel surprizlerden biridir. Hatta en guzelidir. Askin ne oldugunu anlamadan bir de bakmissinizki onun hukumdarligi altina girivermissiniz. Askin dili tek oldugundan aski anlatmaya gerek yoktur. "Asik oldum" demeniz herseyi anlatmaktadir zaten...
Ask, hayattaki tum monotonlugun,siradanligin yok olmasidir. Tum guzelliklerin yavas yavas gun yuzune cikmasidir. Herseyin ayri bir guzellige burunmesidir sevgili ile. Kalbinde kimi zaman buruk bir aci hissettiginde dahi sevgiliyi dusunerek bu aciyi hice saymaktir ask.
Askin ne zaman gelebilecegini bilmedigimiz gibi ne zaman gideceginide tam kestiremeyiz. Ask bekletilmeye gelmez.
Bu yuzden egerki dogru oldugunu dusunuyorsaniz ve buna hazirsaniz acin kalbinizi ve yasayin askinizi derim ben...
-
Aşkın tarifi yapılamaz!!!
-
AŞK BİR ELMA ŞEKERİDİR YALARSIN YALARSIN, SAPI ELİNDE KALIR
-
ASK....
üc harften olusan en uzun kelime.... -
aah ask nedir ? adami unversitede bırakan 8 10 dersten kalip umrunda olmamasını saalayan soorada kcına tekmeyi koyup tamtakır bırakan iilettir nedir benm ew arkı 16ders alıo bu sene nedeni sadece ask okz arkamda chatlesio aal ASKıyla ...okz!
-
Ask Günesin dünyaya duydugu duygudur. Eger yaklasırsa üzerindeki bütün canlılar ve o ölür, eger cok uzaklasırsa sogur ve ölür. Bu yüzden belirli bir mesafeden bakısıp dururlar..
(simyacı) -
aşk insanın anasını avradını si........ birşeydir bir poka yaramaz
-
aşk karşındaki insanı tanıma sürecidir onu mükemmel zannedersin bu süre boyunca hayaller fln kurarsın onunla ilgili ama bi de bakarsınki o hiç de beklediğin gibi biri diil o zmn aşkın biter işte..!
-
2.mesaj hata eserı yazdıım ıcın, bu mesajı edıtlıyorum. oops
Toplam Hit: 3560 Toplam Mesaj: 12