Askerlik Hakkında Bir Soru (Askere Giden Arkadaşlar Bi Bakıverin)
-
Götür koçum hiç bişiy olmaz
Komutanın sana ya da dabukaya bir gıcığı olursa en fazla aletle bütünleşirsin :))
Şaka bir yana moral açıdan öyle şeylere ihtiyaç duylur... Askerde eğlenilmez diye bir kural yok. Ben izin veriyordum
Benimkler eğlence hatıra olsun diye birbirlerinin kafalrına G3 dayayıp fotoğraf çekmişlerdi. O vakıt fotoğraf makinası G3ün namlusu ve askerler arasında yakın bir bağlantı kuruvermiştim...
-
ben acemiliği bitridiğimde evi zor buldum,format attılar kafaya komple amk
neyse usta birliğini doguda yaptım.gittiğimde beklediğim manzara ve karşılamanın tam tersine insancıl bi ortama geldiğimi anladım.mp3 çalarımı rahatlıkla içeri almama musade etmişti kapıdaki askerler.muzik dinlemey severimde..
ama muzik aletini içeri alabileceğini sanmıyorum
bi ihtimal şöyle olabilr.!usta birliğinde 6-7 ay askerlik yaptıktan sonra çarşı izni vb dışarı çıktıgında içeri alma ihtimalin olabilr
ilk gidişte zannetmiyorum.
bi ihtimal daha dogu birliklerinde çok kırsal bi alanda tek başına bulunan bi karakola gidersen.herşeey müsade edebilrler.ama mantıklı ''düşünmemeni'' tavisye ederim
-
Birliğe teslim olunmaz katılınır usta xD bende peder beye sordum sorun olmaz bence bizde saz getirenler vardı taa o zamanda dedi