folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Hakkında Bir Soru (Askere Giden Arkadaşlar Bi Bakıverin)

Askerlik Hakkında Bir Soru (Askere Giden Arkadaşlar Bi Bakıverin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Götür koçum hiç bişiy olmaz

Komutanın sana ya da dabukaya bir gıcığı olursa en fazla aletle bütünleşirsin :)) 

Şaka bir yana moral açıdan öyle şeylere ihtiyaç duylur... Askerde eğlenilmez diye bir kural yok.  Ben izin veriyordum 

Benimkler eğlence hatıra olsun diye birbirlerinin kafalrına G3 dayayıp fotoğraf çekmişlerdi. O vakıt  fotoğraf makinası G3ün namlusu ve askerler arasında yakın bir bağlantı kuruvermiştim...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ben acemiliği bitridiğimde evi zor buldum,format attılar kafaya komple amk

neyse usta birliğini doguda yaptım.gittiğimde beklediğim manzara ve karşılamanın tam tersine insancıl bi ortama geldiğimi anladım.mp3 çalarımı rahatlıkla içeri almama musade etmişti kapıdaki askerler.muzik dinlemey severimde..

ama muzik aletini içeri alabileceğini sanmıyorum

bi ihtimal şöyle olabilr.!usta birliğinde 6-7 ay askerlik yaptıktan sonra çarşı izni vb dışarı çıktıgında içeri alma ihtimalin olabilr

ilk gidişte zannetmiyorum.

bi ihtimal daha dogu birliklerinde çok kırsal bi alanda tek başına bulunan bi karakola gidersen.herşeey müsade edebilrler.ama mantıklı ''düşünmemeni'' tavisye ederim

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    Birliğe teslim olunmaz katılınır usta xD bende peder beye sordum sorun olmaz bence bizde saz getirenler vardı taa o zamanda dedi

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 4337 Toplam Mesaj: 34