folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Konusunda Bilmediklerim. Öğrenmek İstediklerim.

Askerlik Konusunda Bilmediklerim. Öğrenmek İstediklerim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    şu an dağıtım iznine geldim.. ıspartadaydım iç güvenlik komando'da 11 gün kaldım sonra refüze olarak amasya piyadeye sevk oldum.. o 11 gün bütün hayatıma yetti.. bende sen gibi keskin nişancı olsam dağlarda çatışsam sporcuyum koşarım 10 km 20 km koşarım yakın dövüş bilirim vs vs vs şu anki halimi söliyim.. Böbreklerim iltihaplandı ciğerlerim zatüreye kadar geldi.. dağıtım iznini yatarak geçiriyorum.. ebem hatta dünyam sikildi.. askere felan gitme gideceksen 4 senelik bi okul bitir öyle git.. yoksa gitme.. dışardan gözüktüğü gibi değil.. ıspartadan kurtulduğuma şükrediyorum.. yemeğini köpeğin önüne döksen çöp der yemez.. su içmek yok uyku yok insan olmayacaksın diyorlar yani sana.. yat çök hizaya geç sürün.. bu kadar abi.. amasyaya gittim Türkiyenin en rahat acemi birliklerinden birine hakkatende rahattı güzeldi ama farketmiyor.. en ufak bi nezle öyle bi büyüyorki askerde.. sana askerlik namına herşey artık gıcık geliyor.. iştimaaaa diye bağırınca biri hay amk diyosun.. herkes hizaya geçene kadar soğukmuş sıcakmış hiç dinlemeden seni saatlerce bekletebiliyorlar.. çök diyip gittiklerinde kalkman yasak oluyor ve 2 saat sonra gelebiliyorlar.. 2 saat çökmüşsün düşün.. hele komando sabah 4te kalkar ki komando birlikleri aşırı kalabalık olduğundan gece yatmakta uzun sürer 9u 10u bulur.. 3 gün öncesinin ekmeklerini yersin ıspartada mesela.. benim şu an dağıtımım malatyaya çıktı yani kendi memleketime bu yönden şanslıyım.. bana amasyada komutanların tek dediği şuydu.. ıspartadan iyiki kurtulmuşsunuz bu saatte artık doğuya gitmenin bi anlamı yok.. gerisini sen düşün..

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ups

Toplam Hit: 5170 Toplam Mesaj: 33