folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Atatürk Öyle Birisi İdi Ki....

Atatürk Öyle Birisi İdi Ki....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

geç kalmışım.AntiOksidan yetişmiş :)p

hoca dediklerine sadece gülüyorum.tarihinizi uzaylılar mı ögretiyor size, ecnebiler mi ögretiyor anlam da veremiyorum.Yok yani nedir bu saçmalama amacın ne? 

nedir niyetiniz?Sadece şunu sormak istiyorum.dürüst ol ama !

Atatürk'ün Nutuk'unu kaç kere okudun hoca ?

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Hiç mi tarih okumadiniz.İlkokulda ögretiyorlar bunları ve sebeblerini.Hepsinin mantıklı bir gerekçesi var.Atatürk kadınlara cok deger verirdi.Dedigin gibi karsi cıkma olayı mantıken olamaz.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

içinde Atatürk'ün ismi geçen her konuda arkadaşlarmın Atatürk'ü savunmak zorunda kalmasına üzülüyorum sadece

Atatürk'e taş atan şerefsizler dinden bahseder çoğunuz kurtuluş savaşında gökten inen beyaz varlıklardan

yerden kalkan sarıklılardan bahseder ama öyle bir orduya kumandanluık eden insana taş atarsınız sizde beyin yok sanırım... 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Şimdi konuya baktım da Ata'mı küçümseyen,onun yapmadığı şeyleri hata gibi göstermeye çalışan insanları gördükçe tiskindim ya..Atatürk'ü sevmeyip Humeyni'yi seven karı da dahil, eğer Ata'm olmasaydı bunlar şimdi papa'ya bağlılık yemini etmeye  mini etekle gidip,tangalarını objektiflere göstermekten gurur duyar,kıçındaki H şeklindeki dövme'nin anlamının Humeyni olduğunu söylerken etrafına gülücükler saçardı ancak...Ata'ma laf edenleri ciddiye dahi almam,alayı aciz ve küçük insanlardan başka bişey değildir!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Ya varya Atatürk ü sevmeyen nefret eden her adamın Allah belasını versin!!HEr adamın...

Atatürk konusu açıyorum çekemiyorsunuz.Çekemiyorsanız girmeyin konuya mesaj yazmayın.Bu konu Atatürk ün hataları vamrıdır yokmudur konusu değildir.Bu konu Atatürk hakkında başka bir bilgi verme konusudur.

Yetkililerden ricamdır bu mesajdan sorna bu konuda Atatürk şöyleydi böyleydi diyecek her türlü iti atın!!!ÜStelik reneye en kısa zamanda mesaj atıcam Atatürk ün özelliklerinin verildiği konularda sanki Atatürk hatalı mı dğeilmi, iyi birlider mi değil mi gibi algılayıp mesaj yazan her üyei bir kaç gün banlasın uzaklaştırsın.

Bu kadar da olmaz arkadaş ne gerizekalı herifsiniz siz ya ???Atatürk ün burda nasıl biri olduğunu tartışmıyoruz.Atatürk ün kim olduğunuda tartışmıyoruz.Burada Atatürk ün belki bilinmeyen bir özelliğini veridm.

Fakat daha Atatürk ün kim olduğunu tam anlamıyla bilmeyen çünkü sevmediğinden dolayı Ata ile iligli hiç bir yazıyı okumayan mahlukatlar gelip burada ahkam kesiyor.Defol git önce nutuk oku hayatını anlatan belgeselleri otur objektif izle!!Bu kadar namussuz, haysiyetsiz şerefsiz olunmaz ki açılan her Atatürk konusunda Atatürk ün zayıf yanlarını bulmaya çalışıyorlar.Defolun gidin başka yerde yapın bu yapacaklarınızı!

Bu konuyuda tartışma konusuna çevirmeyin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

BeelzeBuB bunu yazdı:

tek partili dönemde chp den başka açılan her partiyi kapatarak demokrasinin tamamen akrşısında bir tutum sergilemişti. Diceksin şimdi diğer partiler demokratik değildi. ozaman chp yi de kapatsaydı. tek tek insanları özgür olarak seçtirseydi.  ben sana istediğini seçebilirsin ama kola dışıdna tüm içecekler yasak desem ama yinede sen istediğini seç desem bu özgürlük olur mu? Sonra laikliği başramadı. din ve devlet işlerini birbirinden ayıramadı bile. Üstüne kadın hakları açısından kadınların yönetimde söz sahibi olması onun döneminde olmadı. hatta o buna karşı çıkmıştı. Ama tabiiki türkiyeyi kurdu ve bizim çok büyük şeyler yaptı bunlar minnet duyulcak şeyler

Özellikle bu kalınla gösterdiğim yeri okuyunca şok oldum. Ne kadar saçmalandığı ortada. Cevap dahi verilmeyecek, kaale alınmayacak bir mesaj.
    aslında ilk duyduğumda bende senin gibi düşünmüştüm lisede hocamız anlatmıştı sebebini düşünün haftaya sölicem demişti, kimse bulamadı sebebini daha sonra hoca derse anlattı tam hatırlamıorum ama hatırladığım kadarıyla olay şöyle

atatürke soruyolar nie böyle yaptınız? diye oda kadınımız çok mukaddestir ama yönetimde söz sahibi olma ve oy kullanma hakkı henüz verilmemelidir çünkü kadınlarımız henüz sağ duyu ile bu konuya yaklaşamıyorular gibisinden bişeyler söylemiş

dediğim gbi tam hatırlamıorum ama araştırıp bakın ben bütlerle uğraşıom beni yormayın :DDD

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
Toplam Hit: 4530 Toplam Mesaj: 27