Avrupa Şampiyonu Elvan
-
Ne yani başarı etiyopyanın başarısı mı ??? Sadece biz de mi böyle bir durum var ?? Usain Bolt aslen nereli avrupalımı mı !?!?!?
Türklük insanın içinde olan birşeydir. O kadın birçoğumuzdan daha fazla türk.
-
bu kız bence ronaldinho part time olarak bizde koşuyor
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
türk kızı değil ki ithal aynı naim gibi
-----------------------------Ne alakası var,Naim bildiğin Türk..Senin mantığına göre o zaman Türkiye'de doğmayan kimse Türk olmuyor.İki durum birbirinden farklı.
-----------------------------sen önce mantığımı anla "kendini Türk gibi hisseden herkes Türkdür"
ama Türk kızı değil kökü Türk değil bi daha oku bakayım ne demişim türk kızı yine oku ne demişim türkızı
tekrar oku ne demişim türk kızı hadi birdaha okuyalım neymiş Türk kızı yazmışım :)
akşamları bana bişi oluyo bu aralar acayip sevinçliyim :D keloks danmıdır nedir :D
sbfkjdfğafhkdjogfdfvdf
-
Tebrikler Elvanıma (:
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ZyreX bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
türk kızı değil ki ithal aynı naim gibi
-----------------------------Ne alakası var,Naim bildiğin Türk..Senin mantığına göre o zaman Türkiye'de doğmayan kimse Türk olmuyor.İki durum birbirinden farklı.
-----------------------------sen önce mantığımı anla "kendini Türk gibi hisseden herkes Türkdür"
ama Türk kızı değil kökü Türk değil bi daha oku bakayım ne demişim türk kızı yine oku ne demişim türkızı
tekrar oku ne demişim türk kızı hadi birdaha okuyalım neymiş Türk kızı yazmışım :)
akşamları bana bişi oluyo bu aralar acayip sevinçliyim :D keloks danmıdır nedir :D
sbfkjdfğafhkdjogfdfvdf
-----------------------------O halde cümledeki anlatım bozukluğundan :P İki tarafa da çekilebiliyor..Hemfikir olduğumuza göre sorun yok demektir :)
-
Türküm diyen kendini türk hisseden türktür işte uzatmayalım hem türk hem etiyopyalı