folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayakta Duran Birini Yere Düşürmek

Ayakta Duran Birini Yere Düşürmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar sizlerle paylaşacağım bu teknik bir hayli zevkli ve eğlencelidir ama bir haylide tehlikelidir.Tehlikesi ayakta duran her insana uygulamayın yoksa düşüp kafasını bir taraflara çarpar v.s kötü olur

Gerenler çok basittir.Bunu ilk başta yakında uygulayın daha sonra ustalaşınca uzaktan uygulayabilirsiniz.Uzaktan derken 2-3 m.Karşınıza bir partner bulun kardeş,abi,abla,arkadaş v.s daha sonra bu kişiye ayakta dik durmasını söylüyorsunuz.Bu kişinin arkasına geçip ellerinizi psi-ball yapar gibi avuç içleri birbirine bakacak şekilde tutuyorsunuz.Daha sonra ellerinizi kendinize doğru çekip tekrar o kişinin sırtına yakın bir mesafeye getiriyorsunuz.İçinizden geriye geriye diyerek telkin verebilirsiniz.Kişi arkasına düşene kadar bu işleme devam ediyorsunuz.Karşınızdaki kişi kendini düşmemek için çok sıkarsa bacaklarında ağrı olabilir tavsiyem serbest durması.Zaten siz o kişiyi geriye çekerken sıcaklık hissedersiniz.

Başarılar dilerim.....

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    tehlikeli bir yontem bedene zarar verebilir yanlis bir hareket sonucunda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hacım arkaya geçip bu şekilde mi duracaz, sonra ne yapacaz o kişiye yaklaştıktan sonra

http://img27.imageshack.us/img27/7080/16123067.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ben anlamadım videosu yok mu? :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım arkaya geçip bu şekilde mi duracaz, sonra ne yapacaz o kişiye yaklaştıktan sonra

http://img27.imageshack.us/img27/7080/16123067.jpg

Evt boyle yapcaz, Sonra avuc ıclerını kendimize dogru cekıoz düşürceğimiz kişinin sırtına yakın bir mesafeye getirioz..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    nere gerek var. sağlam bir süpürmeyle herkes düşer? :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    nere gerek var. sağlam bir süpürmeyle herkes düşer? :)

hacım dokunmadan düşürebiliyor musun? marifet orada :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    cok sacma
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lijitsu
    Lijitsu's avatar
    Erkek
    telekinezi :W
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Levye,beyzbol sopası veya sökü demiriyle daha ihtişamlı bi şekilde düşürebiliriz =)

Her Hakkım Saklıdır
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    video isterük :W

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 5768 Toplam Mesaj: 43