folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Az Önce Başımıza Gelen

Az Önce Başımıza Gelen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Türk/islam adabında  kimsenin evine  habersiz misafirliğe gidilmez. Bunlarda ki ar damarı  nerelerinden  çatladıysa artık  çat-kapı geliorlar. Türklüklerinden ayrı müslümanlıklarından ayrı  şüphe ediyorum hepsinin. Babanı'da Seni de tebrik ediyorum daha umut varmış demek ki .

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:
    -----------------------------

--"Selamun Aleyküm" dediler

normalde başka bir dilde selam almam cevap vermem ama yeni gördüm ayıp olur diye

---"" Aleyküm selam"" dedim.

bun bunu anliyamadim

-----------------------------

nesini anlamadın adam Sofu AĞIR beyni yıkanan hayatı kurandan ibaret sanan bir müslüman degil 

allah ile inancı kendi arasında bir insan 

oh rahatladım söleyince

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

o altınları alır bozdurur gece kulubunde yerdim  keşke o karı bizim eve gelse iki tek atarım onada zaten bu ara azdım benim eve gelen giden yok benim elimi sıkmaz ama ben onun heryerini sıkardım :D

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 13845 Toplam Mesaj: 84