Bad_Boys | Tam Sürüm Bilgisayar Oyunları Paylaşımları | Güncel
-
Hotfile parlar yalan olmuş ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Hotfile parlar yalan olmuş ?
-----------------------------Şimdi konu ile ne alakası var hocam ?
Beni bağlamıyor HF kasanlar düşünsün...
-
merak etttım bu oyunların hepsi kendi sistemınde kurulu ve hala oynadıgım oyunlar diyosun bilader sende nasıl bi sistem vardır ya bu oyunların hepsini kaldırıyor konuyu baltalamak gibi olmasın ilginç geldi sadece 3 değil 5 değil kactane oyun var ve öyle ufak tefek oyunlarda değil :)
-
q3zqin bunu yazdı:
merak etttım bu oyunların hepsi kendi sistemınde kurulu ve hala oynadıgım oyunlar diyosun bilader sende nasıl bi sistem vardır ya bu oyunların hepsini kaldırıyor konuyu baltalamak gibi olmasın ilginç geldi sadece 3 değil 5 değil kactane oyun var ve öyle ufak tefek oyunlarda değil :)
-----------------------------Sistemim sağlam :) Profilime bakarsan sistem özelliklerimi görebilirsin hocam :) Yarın akşamda Dead Space 2' yi yükliycem :) Aşağıda sistem özellikleri ve şuan yüklü olan oyunlar var hocam :) Ankaradaysan misafir edeyim seni oyun zevki yaşa :)
-
internet kafeye atacağım yeni sistem için oyun arıyodum. tam zamanında tam istediğim paylaşım. süpersin yüreğine sağlık dayi indiriyorum hotfile pre var söylemesi 2 kilo aip :P
-
DrKeworks bunu yazdı:
internet kafeye atacağım yeni sistem için oyun arıyodum. tam zamanında tam istediğim paylaşım. süpersin yüreğine sağlık dayi indiriyorum hotfile pre var söylemesi 2 kilo aip :P
-----------------------------Hayrını gör hocam :) İyi oyunlar... :)
-
o zaman sen yemek yemege bile fırsat bulamzsın oyunlara sardın mı kolay kolay kurtulmuyor insan :)
-
q3zqin bunu yazdı:
o zaman sen yemek yemege bile fırsat bulamzsın oyunlara sardın mı kolay kolay kurtulmuyor insan :)
-----------------------------Yokya okadar oyun kolik değilim :) Ben paylaşım yapmadan önce kendi sistemime yüklerim test ederim :) Sorun yoksa onayımdan geçerse paylaşırım. Oyun, gilm, program herşey dahil :) Daha bunlar ne ki sistemime kurup kaldırdığım oyunlar bunların yanında hiç kalır :) Ama ara sıra iyi oluyor işi gücü bırakıp oyunda kafa dağıtıyorum :)
-
pes 2011 de unlock code nedir ? nasıl ayarlayacağız onu?
-
FeRoCi bunu yazdı:
pes 2011 de unlock code nedir ? nasıl ayarlayacağız onu?
-----------------------------Hocam Crack yaptın mı ? Crack yapmazsan bu hatayı alırsın...