folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bağdat Caddesi’Ne Dönmek Mi, Allah Korusun

Bağdat Caddesi’Ne Dönmek Mi, Allah Korusun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

bunların zihniyetinde olanlar yüzünden benim köy bunlar gibilerle doldu emekli bunak yaşlılar diyarı oldu amk

gelmeyin lan şehrinizde yaşayın amk!

Mantığa gel

bunlar gibilerle dolmadan önce çalışan, zinde, gençler diyarı mıydı?

yapacağın tespiti zükeyim hacı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

bunların zihniyetinde olanlar yüzünden benim köy bunlar gibilerle doldu emekli bunak yaşlılar diyarı oldu amk

gelmeyin lan şehrinizde yaşayın amk!

Mantığa gel

bunlar gibilerle dolmadan önce çalışan, zinde, gençler diyarı mıydı?

yapacağın tespiti zükeyim hacı.

bodrum gümüşlükte öyledir mesela , emekli olan ev alıyor oyüzden oraya sadece balık yemeğe ve limon cafede gün batımını izlemeye gidilir.

Abi yaşı gelmiş 80-90 turistik yere yerleşiyorlar , sonra eğlence makanlarını şikayet ediyorlar hepsine ceza kesiliyor hepsi kapanıyor hayalet şehre dönüyor.  zktiler buraları hep.

Yazın her akşam canlı müzik yapan yer vardı akyarlarda adamlar full doluyordu her akşamda önünde jandarma ses den şikayet gelmiş ona.

Sonra adam dükkanı başka yere taşıdı ordada ceza. LAn hayatı bitirdiniz sktiniz.

Sonra bodrum club katamaran var yunan adasına doğru denizin ortasında duruyor tiesto nun konserinde oraya bile şikayetle yüksek ses cezası kesilmiş lan denizin ortasında mk.

Buradan yazıyorum yaşı genç yaşlı fark etmez , içiniz yaşlı ise hayat sizi yordu ise yaşayabileceğiniz ilçeler beldeler var gelip tam merkezde ev tutup sonra ses yapmayın demeyin. CANLI YERİ ÖLDÜRMEYIN AMK.

PanxeR tarafından 08/Kas/13 17:53 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3487 Toplam Mesaj: 23