folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bağlantım 5 Dakikada Bir Kopuyor

Bağlantım 5 Dakikada Bir Kopuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

arkadaşlar sürekli netim kopuyor doğru düzgün hiçbirşey yapamıyorum. ttneti defalarca aradım sorun yok diyorlar arıza kaydı bıraktım geri dönecez dediler dönmediler. alt yapı yenileme çalışmaları var diyorlar ama bu nasıl işse 2 aydır bitmedi 2 aydır dakika başı internetim gidiyor modemden olduğunu zannetmiyorum. bizim binada diğer arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor onun da neti kopuyormuş .ne yapmamız gerekir

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    kablodandır bendede olmuştu. kabloları değiştir sonucu görürsün. bende sarı ethernet kablosundan değilde splitter ile modem arasındaki kablodan olmuştu. 2 yeni kablo al(tel-splitter ile splitter-modem kablolarıyla değiştirirsin yenilerini) olmazsa etherneti falanda bi değiştir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

bende aynı sorunu yaşadım defalarca ne yaptıysam olmadı..sonra modem ayarlarını yeniden yaptım test falan kontrol ettim baktım düzeldi sorun yok şimdi..sende bir dene istersen.. :)

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

modem ayarlarından dhcp ayarlarına bak oradan ip kiralama süresini kontrol et, süre az ise onu çoğalt.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

telefon hattında parazit varmı bi bak.. bende 2 gün önce oldu telefona hat bile gelmiyordu.. sonra arıza kaydı bıraktım düzeldi.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

Hattımda parazit yok

paralel hat kullanmıyorum hattımda fax cihazı vs.. bişey yok modem direk hatta bağlı

bu bölgede bu günlerde sorun çok oluyor

arıza kaydı bırakınca kesin geri dönüş yapıyorlar mı ?

arıza kaydında ne gibi bir işlem uygulanıyor ?

bilgisayarının sistemini kontrol et modemini tekrar kur diyenlere pc me format attım herşeyi baştan yükledim ama yine aynı

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hoca ben sabah saat 9 da arıza kaydı bıraktım akşama doğru düzeltilmişti.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kablodandır bendede olmuştu. kabloları değiştir sonucu görürsün. bende sarı ethernet kablosundan değilde splitter ile modem arasındaki kablodan olmuştu. 2 yeni kablo al(tel-splitter ile splitter-modem kablolarıyla değiştirirsin yenilerini) olmazsa etherneti falanda bi değiştir.

Arkadaşın dediği gibi, kablodan olma ihtimali yüksek (ve senin deneyebileceğin en basit-ucuz yöntem).
    Ayrıca 1 metrelik uzaklığa 10 metre kablo alıp onları spiral şeklinde (bobin vari) muhafaza etme hızın yavaşlar ve belki ufak tefek paket kayıpları yaşayabilirsin. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Hiç biriyle alakali degil tamemen bulundugun bölge ve senin internet hizinla ilgili bir problem var 

yani yüksek hizda modemin uyuşmuyor buda sürekli netin düşmesine sebebiyet veriyor ttnet müşteri hizmetlerini ara hizini az biraz düşürsünler bak sonra düşerse gel buraya yaz veya pm at

asdasdsa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    byeren bunu yazdı:

Hiç biriyle alakali degil tamemen bulundugun bölge ve senin internet hizinla ilgili bir problem var 

yani yüksek hizda modemin uyuşmuyor buda sürekli netin düşmesine sebebiyet veriyor ttnet müşteri hizmetlerini ara hizini az biraz düşürsünler bak sonra düşerse gel buraya yaz veya pm at

tecrübe konuşuyor yazdığımdan kaynaklı problem. kablolardan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    byeren bunu yazdı:

tecrübe konuşuyor yazdığımdan kaynaklı problem. kablolardan

Hoca senle her iddasina girerim ayni şey benimde başima gelmişti evdeki tüm kablo tesisatini degiştirdim yine ayni 

hizim 6.mbits idi ve acikcasi desteklemiyor bu hızı modem bulamiyordu hizimi düşürdüler sorunda düzeldi acik ve net 

asdasdsa
Toplam Hit: 3245 Toplam Mesaj: 17