Balığım Patates Oldu
-
Japonlar da çok enteresan balıklar. bi değişikler
-
Kafası iyidir, kızlara kur yapıyodur falan kurcalama rahat bırak hayvanı
-
olm kafam güzel şu an nası bi forum lan burası diye düşünüyorum :D ananı skım balığın şaftına girmiş jhahjahjahjjh
-
UTHO bunu yazdı
Murit patates daha önce japon balığımiydi?
Bende o üye konu acmis diye girdim niyeyse :)
İsyerinde dev bir akvaryum vardi icinde okyanus baligi. Ben ilk gidiyorum bir baktim balik kayaliklarin üzerine yatmis
Eyvah ölmüş dedim. Çünkü kayanin sert tarafı da batmiş.
sanki ölmüşte oraya takilmis gibi. Cama vurdum hiç bana misin demiyor. Öğlen kendiliğinden tekrar yüzmeye başladi.
Psikopat balik , yine bir gün kumlara yatay yatmis durmustu.
-
Belli ki hayvanın canı sıkılmış.
Marjinal balıklar eklesin.
-
aslıda konu ciddi bir konu balık belki ölecek ama video yu çeken arkadaşlar da yorum atanlarda güzel eğleniyor.
-
bunun kafası iyi olmuş amg
-
Benimde japon balığım aynısı olmuştu. Ben balıklarıma çok düşkündüm o yüzden kalktım veterinere götürdüm balığı. İlk önce veteriner gülerek yaklaşsada sonra balığın kabız olabileceğinden dolayı olduğunu söyledi. Balığa kurt yedirmek yerine ıspanaktı yedirmemi yeşillik yedirmemi söyledi. Birde arada balığı eline alıp karnını okşa yavaşça demişti.
Veterinerden sonra PetShopa gidip onlara sordum. Onlarda aynı şekilde uygulamam gerektiğini söylediler. Balığı ayrı bir kaba alıp yeşillik yemlerinden veriyordum, arada birde dışarı çıkartıp 5 10 saniye karnını ufaktan okşuyordum. Sonra düzelip düzgün yüzüyordu :) 5 6 ay böyle yaşadı sonra ilk aldığım 5 tane balık nedense 2 yıldan sonra 1 er hafta arayla öldü. Bende tüm akvaryumu dağıttım.
-
Hohhhahhahhhahahhahahahaha
Emrecim yumusak yaprakli sebze yedir minige kendine gelir.
-
kavun bulabiliyosan suyunu dök akvaryuma , 2 saat sonra bok vadisi olur o akvaryum.