Bana Midye Gönderecek Varmı?
-
valla bir çok değişik yerde yedim midye ama ne sogan koyanı nede kuşgözü koyanı gordum
sonuç olarak istanbul midyesi yenir :D
ama tabii kide dediğin yerler turistik ve deniz ürünlerinden para kırdıkları için oralarda daha güzel oluyor ve midyeleride büyük ve daha lezzetli.
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------Ankara'da midye yemek hiç mantıklı değil.
İzmir'de mis gibi midyeyi kabuklarından ayırmak, arasına limonu bocalamak, afiyetle midyeye indirmek.
Boyoz, haşlanmış yumurta, çay dan sonra favorimdir hayatta.
paha biçilmez...
-----------------------------Hocam 22 yıl izmirde kaldım 6 yıldır ankaradayım ama en lezzetli balığı-midyeyi ankarada yedim.Ancak boyoz-haşlanmış yumurta-çay triosuna laf edenin alnını karışlarım.. :D
-
alanyadan koca koca balıklar gelio bişey olmuo köpük içinde buzlu olarak göndersinler 1 gün bile dayanır:)
-
valla hacılar ben adanadayım yedim burda bi boka benzemiyo daha önce İzmirde ve aydın da yedim muhtesem tat...>>Gidip orda yiyecen...
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
o6u2 bunu yazdı:
ankarada şampiyon kokoreç yok mu ? vardır orada illa ki
-----------------------------burdada var lan şampiyon kokoreç (izmir-ksk) ama çok temiz yapıyolar o bozuyo.kokoreçe lezzetini veren boktur.o kadar diyorum ben :D
ahahahqweqbjweıquwgdq :D -
İzmirden gonderebılırım hocam teneke ıle gonderebılırım pm olarak telefon numaramı gondereyım fıyatlarını ogrenır ıletırım sana