folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bana Midye Gönderecek Varmı?

Bana Midye Gönderecek Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

valla bir çok değişik yerde yedim midye ama ne sogan koyanı nede kuşgözü koyanı gordum

sonuç olarak istanbul midyesi yenir :D

ama tabii kide dediğin yerler turistik ve deniz ürünlerinden para kırdıkları için oralarda daha güzel oluyor ve midyeleride büyük ve daha lezzetli.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

elminster bunu yazdı:
    -----------------------------

Ankara'da midye yemek hiç mantıklı değil.

İzmir'de mis gibi midyeyi kabuklarından ayırmak, arasına limonu bocalamak, afiyetle midyeye indirmek.

Boyoz, haşlanmış yumurta, çay dan sonra favorimdir hayatta.

paha biçilmez...

Hocam 22 yıl izmirde kaldım 6 yıldır ankaradayım ama en lezzetli balığı-midyeyi ankarada yedim.Ancak boyoz-haşlanmış yumurta-çay triosuna laf edenin alnını karışlarım.. :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

alanyadan koca koca balıklar gelio bişey olmuo köpük içinde buzlu olarak göndersinler 1 gün bile dayanır:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

valla hacılar ben adanadayım yedim burda bi boka benzemiyo  daha önce İzmirde ve aydın da yedim muhtesem tat...>>Gidip orda yiyecen...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:

ankarada şampiyon kokoreç yok mu ? vardır orada illa ki

burdada var lan şampiyon kokoreç (izmir-ksk) ama çok temiz yapıyolar o bozuyo.kokoreçe lezzetini veren boktur.o kadar diyorum ben :D

ahahahqweqbjweıquwgdq :D

profesyonel kahveci?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

İzmirden gonderebılırım hocam teneke ıle gonderebılırım pm olarak telefon numaramı gondereyım fıyatlarını ogrenır ıletırım sana

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 6395 Toplam Mesaj: 47