Banka Faizlerinden Anlayanlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

adını yeni duyduğun bankalara pek yanaşmanı tavsiye etmem. çünkü şube sayısı olarak düşük ve ihtiyaç durumunda parayı çekebileceğin farklı şube olmayabilir.

gelelim faize;

bankalarda şu an biraz doygunluk var gibi gösteriyorlar ancak para lazım.

incelediğim kadarıyla TEB şu anda iyi faiz veriyor. % 23.50 gibi oranlarda. hoş geldin faizi falan kampanyası var.

denizbank hoş geldin faizi veriyor. 23.50 bende yatırmıştım. şuan hala devam ediyor.

en para iyidir candır. ancak 22.25 veriyor.

garantinin vereceği % 20 bile değil. o yüzden uzak dur.

aralarında 1 ya da 1.50 oranlarında fark bulunuyor. küçük rakam olabilir. ancak yatıracağın miktar yüksek olduğundan farkta yüksek olucaktır.

naçizane fikrimi soracak olursan; şubelere gidip temsilciyle görüşmen daha sağlıklı olur çünkü şu kadar para getirdim dediğin zaman müdürün odasında kahve içerken bulursun kendini.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

100.000 satoshi 'den bahsediyormuşuz mesela :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Faize yatırmak yerine yatırım yapmak daha mantıklı değil mi ?
    Istabulda 470 bin TL ye bir ev al. Kiraya ver zaten aylık sana 2.000 minimum para verecek.

1 yılın sonunda 24.000 TL para veriyor minimum. Birde 470 bin TL lik evi de 2.000 TL ye değil 3-3.5 bin tL ye rahat kiraya verirsin.

Kiracı derdi vs var tabi ama genede sen bilirsin.

2x ev al 2k ya kiraya ver :) İstanbul bu evin değeri de sürekli artıyor daha dün 3 tl olan ev şuan 3 milyon dölar.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Faize yatırmak yerine yatırım yapmak daha mantıklı değil mi ?
    Istabulda 470 bin TL ye bir ev al. Kiraya ver zaten aylık sana 2.000 minimum para verecek.

1 yılın sonunda 24.000 TL para veriyor minimum. Birde 470 bin TL lik evi de 2.000 TL ye değil 3-3.5 bin tL ye rahat kiraya verirsin.

Kiracı derdi vs var tabi ama genede sen bilirsin.

2x ev al 2k ya kiraya ver :) İstanbul bu evin değeri de sürekli artıyor daha dün 3 tl olan ev şuan 3 milyon dölar.

470.000 TL aylık 2 bin değil. 7.800 TL  ile 8.000 arası para getirir.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

teşekkürler hocalar

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metaman
    metaman's avatar
    Erkek

Uzun vadeli yatırım için ülkenin içinde çıkamadığı cari açık sorunu , ithalata gelen vergilerin sadece halkın alım gücünü düşürmesi , Türkiye’nin artan ihracatının %70’inin ithalat ürünlerine bağlı olması , Devletin aldığı 10 birimlik verginin 7sinin zaten borca gitmesi , ülkede artı değer yaratılarak yüksek teknolojik ürünlerinin yetersiz oluşu sonucu ihracat rakamlarının önümüzdeki dönemde de artış gösteremeyeceği beklentisi , ülkenin likidite sıkıntısı imf’den sike sike borç alacak olmamız kısa dönemde bizi rahatlatacak ve herkesin ekonomik sıkıntıları gene siklemeyeceği bir dönem. Yani uzun vadede döviz mutlaka kazanacak gibi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Ayda 12 000-13 000 getirir o para

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

faize bulaşma :))

elindekinin bereketi kaçmasın ;)

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 4691 Toplam Mesaj: 39
vadeli hesap faiz mevduat