Banka Hesbu Açma (18 Yaş Altı)
-
Merhaba beyler ben adsense için bi hesap açmayı istiyorum
fakat yaşım 18 yaşından küçük
bunu ansıl yapabiirim
18 yaş altı banka hesabı açtıran bir banka var mı
internetten üye olupda hesab açtırma şansımız felan varmı
teşekkürler :)
-
Bildigim kadariyla ortak hesap acacaksin.Baban veya annenle gideceksin.
-
Vakıfbankta yapa bilirsiniz...
-
akbankın exi26 diye bi olayı var 5 ytl karşılığı hesap açıyolar ama bankaya gittiğinde annen veya babanın yanında olup imza atması gerekiyor.
-
Türkiye iş bankasına gideceksin hesap actırma formu alacaksın doldurcaksın güzelce sonra ailenden biriyle bankaya gidip forumu verip kağıtlara imza atıcaksın sonra haftaya bugun gel diyecek ve kartla beraber hesabınıda verecek.sadece annen yada baban bi yere imza atıcak o kdar
-
işbankasında velinle gidip kendi adına hesap açtırabilirsin. ama yanında velinin oması lazım.
-
hocam git bir notere muafaketname kagıdı al kendin imzala götür noter e onaylattır o muafaketname ile 3 yıl boyunca herbi halt ı yiyebilirsin ben yurt dışına giderken çıkarmıştım onu havalimanında bana beleşe gelmişti ama noter bi 20 kagıt alır die biliyorum
-
bende 16 yaşındayım :P ama akbank açıo 18 yaş altı banka hesabı .. neo meo hesabımıdır nedir :)
tamamen kendi üstüne oluyor hesap ...
akbanka git neo meo hesabı açtırmak istiorm de. ama velinle birlikte .. sonra 2-3 gün sonra kart adrese yollanıyor ;) ücretsiz :)
-
bütün bankalardan açabilirsin velinle gidersen
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
hocam git bir notere muafaketname kagıdı al kendin imzala götür noter e onaylattır o muafaketname ile 3 yıl boyunca herbi halt ı yiyebilirsin ben yurt dışına giderken çıkarmıştım onu havalimanında bana beleşe gelmişti ama noter bi 20 kagıt alır die biliyorum
-----------------------------muafaketname tam olarak ne i$e yarıo peki :S ailenden bagımsız mı oluosn 18 ya$ altı olsan bile ?
-
veliyi işe karıştımamak istiom
şimdi dicekler internetten kumar mı oynuon para gelior
dır dır dır öterler
anlatmayada imkan yok reklamlardan geldiğini
velisiz halletmem lazım :S