Baş Sağlığı
-
26 yıldır adını koyamadığım için kendisine PİÇ dediğim ve gerçekten de nesebi belli olmayan ama buna rağmen büyük bir sadakat ile bana bağlı olan, kötü günümde sırtımı sıvazlamış; iyi günümde benimle karşılıklı Ankara Çiftetellisi oynamış olan…
Beynimi tırmalayan iç sesin dışarda ki sülieti hatta bizzat kendisi olan; İçimde ki Çocuk yapılan dün gece tüm müdehalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Otopsi raporuna göre kanında normalden 3 kat fazla Umut tespit edilmiştir.Doktorlara göze umut zehirlenmesine bağlı olarak vefat etmiştir. Gözyaşları ile yıkanan bedeni; aşkın hala var olduğunu sanan bir kızın tenine sarılarak kefenlenmiştir. Ancak önceden yazdığı vasiyeti uyarınca cenaze töreni şu şekilde yapılacaktır, katılmak isteyenlere duyurulur.
Tarih: 32.05.2010
Yer: İstanbul/Beykoz Sahili
Vasiyet gereği cenazesi yakılacak ve külleri Beykoz sahilinden o çok sevdiği denizin koynuna emanet edilecektir. Cenaze merasimi sırasında adet yerini bulsun diye siyah giyinmek yasak ama kahkaha atmak serbesttir.
Cenaze sonrasında merhumun şerefine, arkasından mükellef bir rakı sofrası kurulacaktır. Hepimizin başı sağolsun
Saygılar
-
İntihar etmicen dimi?
Bak abin olarak söyleyim zamanında yaşamış olduğum kazmaca tecrübelere dayanarak söylüyorum ki,
hiç hayırlı olmuyo...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
İntihar etmicen dimi?
Bak abin olarak söyleyim zamanında yaşamış olduğum kazmaca tecrübelere dayanarak söylüyorum ki,
hiç hayırlı olmuyo...
-----------------------------İntihar mı? Çok denedim ama beceremedim ölmeyi... Aynı şeyi tekrar denemeye de cesaretim yok artık
-
bir kaç kez intiharı deneyin biri olarak tecrübem şudur ki;
intihar özgüvensiz insanların en büyük çıkış yoludur..
-
Hah ii, kazık kadar oldun zaten ne cocukluğu,
içindeki cocuğu at şöle sahilde denize doğru işe gel...
Ciddi sölüyom...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Hah ii, kazık kadar oldun zaten ne cocukluğu,
içindeki cocuğu at şöle sahilde denize doğru işe gel...
Ciddi sölüyom...
-----------------------------Her insan geçiyor o devreden, herkes çocuk oluyor, şimdi hatırladığında komik gelen düşüncelere kapılıyor. Ben hayatın bana cömert davrandığını sanıp, hayatın kendisinden o an yediğim tokattan sonra söz verdim kendime. Bir daha çocuk olmayacaktım. Olamadım da zaten... Şimdi bu cümlelerimi ceplerime dolduruyorum pazartesi günü psikiyatrım ile randevum var. Ya tekrar hastaneye yatacağım yada ilaç tedavisine durmak yok devam diyecek... Bakalım daha ne kadar düdükleyecekler.
-
2 seçenek var hayatta:
ya kazıklanan ya kazıklayan olacaksın.
-
başın sağolsun mu diyeyim gözün aydın mı diyeyim bilmiyorum
-
Sana ne doktor ne ilaç nede tedavi gerek. Sana seni sevecek, gözlerinin içine baktığında ağlayacak bir kız gerek. o gelene kadar kıvranmalara dayanmaya bak.
-
Tarih: 32.05.2010
zaten böyle bir tarih yok :)
ve hayat her zaman yasamaya deger :)
-
Fatihim senin içindeki çocuk zaten ölü doğmuş.