Başbuğ "Operasyonlarımızdan İsrail"E Ne.. Kiminle İstersek Onunla Operasyon Yaparız"
-
Gazeteciler, Suriye ile yaptığımız operasyon sonunda israil'in bize verdiği tepkiyi dile getirmeye çalışıyorlar, Başbuğ Paşa da kapak yapıyor hemen.
Ekran başında izlerken, şu tavır çok hoşuma gitti artık devlet adamlarımız ve askerimiz gücümüzün farkında, fakat bazı ezik gazeteciler ve medya yüzünden hep israil, amerika ne der korkusu yaşatmaya çalışıyorlar işte tam burada BAŞBUĞ Paşa sözü yapıştırıyor. 1 dk'lık video herkes izlesin bence.
1 dk'lık Videohttp://www.youtube.com/watch?v=_BRDHH8Zb2E
http://www.dailymotion.com/payperday/video/15355238
"ÜLkemizin büyüklüğünü, pozisyonunu artık görelim ve herşeyi sormayalım" diyen Org. Başbuğ'dan İsrail'in tepkisine sert tepki geldi. Başbuğ "Bizim operasyonlarımızdan İsrail'e ne.. Kiminle istersek onunla operasyon yaparız" dedi.
-
ha gayret.. Herşey yoluna girmeye başlıyo sanırım. Bide şu eğitim sistemimizi düzeltirsek çok güzel günler bizi bekliyo gibime geliyo.. :)
-
ben bu adamlarla operasyon yapılmasına taraftar değilim bu adamlar zamanında tüm terör kamplarını içinde barındırıyordu lojistik olarak destek veriyordu.Zaten su meselesi yüzündende bu adamlarla takışıklığımız vardıki Suriye adam değil.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
ben bu adamlarla operasyon yapılmasına taraftar değilim bu adamlar zamanında tüm terör kamplarını içinde barındırıyordu lojistik olarak destek veriyordu.Zaten su meselesi yüzündende bu adamlarla takışıklığımız vardıki Suriye adam değil.
-----------------------------hacı pkk'ya destek vermeyen ülke mi var Allah aşkına. Önemli olan o ülkeleri bu yanlıştan döndürmek, suriye ile yapılan operasyon da buna bir adım olabilir.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------geçmişte destek vermiştir. ama yiyosa şimdi destek versin bakalım.
-
Helal olsun bu adama zaten kara kuvvetleri komutanıyken sempati duyuyodum şimdi git gide sempatimartıyor
-
tabiki israil ne bok oluyor israile ne ? israil gitsin çocuk öldürmeye devam etsin.
Başbuğ paşam iyi kapak etti gerçektende :)
-
yalnizturk bunu yazdı:
Helal olsun bu adama zaten kara kuvvetleri komutanıyken sempati duyuyodum şimdi git gide sempatimartıyor
-----------------------------Kara Kuvvetleri komutanıyken bizim birliğe ziyarete gelmişti. Sakarya 1.piyade Tugay Komutanlığına karşılamıştık kendisini bizi çok sevecen bulmuştu güzel duygularla ayrılmıştı sakaryadan. şimdi ise genelkurmay başkanı oldu. bundan sonrası da emeklilik. Türkiyenin en sayılı genelkurmay başkanlarından birisi.
Ne güzel söyledi, "Demokratik düzenden yana olmayan hiçbir fert tsk da barınamaz, barındırmayız"
bir gazetecinin darbe sorusu üzerine söyledi bunu. :D adam darbeye sonuna kadar karşı yani
-
blue_moon hacı ilker paşa güzel hoş diyoda bi de bunu diğerlerine anlatabilse. her yaşanan olayda hemen bok atcak birilerini aramasalar hemen suclamaya başlamasalar daha iyi olcak. şimdi ilker başbuğ böyle dedi ya darbe isteyenlerin hevesleri kursağında kalmıştır.
-
POLECAT bunu yazdı:
blue_moon hacı ilker paşa güzel hoş diyoda bi de bunu diğerlerine anlatabilse. her yaşanan olayda hemen bok atcak birilerini aramasalar hemen suclamaya başlamasalar daha iyi olcak. şimdi ilker başbuğ böyle dedi ya darbe isteyenlerin hevesleri kursağında kalmıştır.
-----------------------------bu ortamda darbe mümkün değil zaten. Kaldı ki ne diye darbe yapacaklar ? kime faydası var ? halk iradesini hiçe mi sayacaklar kimin cesareti yetecek ayrıca :D ilker paşa işini bilir. Artık devir 1980 devri değil. Halk sokaklara dökülür. Dakika yaşayamaz artık darbeciler bu ülkede. Kolaymı öyle bu ülkeyi yıllarca geri götürmek
-
Olay Budur, En Son Daşşaklı Adam Bekliyorum demiştim Geçmişte Bir Zamanlarki Postlarımda Sanırım Dualarım Kabul oldu. :)