Başıma Gelen İlginç Bir Durum Gülsemmi Ağlasammı Bilemedim.
-
Şimdi arkadaşlar sitemde resimlerimi manuel olarak koyduğum ve ordan çektiğim alt dosyam var. Örn : siteadı.com/resim gibi
Tabi içinde bir ton resim olunca hani öylesine bir uyarı olsun o dosyaya girildiğinde direk resimler index olarak açılmasın diye bir php dosyası koydum.
İçinede; Yetkiniz olmayan bir bölüme izinsiz giriş yapmaya çalıştığınız tespit edilmiş ve saldırgan şüphesi ile ip niz kayıt altına alınmıştır diye uyarı koydum, birde ip adresini gösteren bir script ( harbidende ip kaydı alıyordum bu arada )
Bu işlemi yapalı 1 hafta felan oluyor.
Bunu koymamdan 1 gün sonra günde 2 şey 3 er mail yağmaya başladı
- Abi wallaha sadece merak ettimde girdim polise verme
- kardeşim bilmiyordum sadece bakmak istedim.
- Ya polisi felan karıştırma ben zaten anlamam bu işlerden yanlışlıkla oldu
- Ne olduğunu bile anlamadım ben sadece msn kullanıyorum bide bişi merak etmiştim ondan girdim diye
Ya gülsemmi ağlasammı bilemedim :D
Neyse uyarıyıda kaldırdım sonra :D
Edit : sizinde varsa sizde paylaşın la böyle trajikomik şeyleri :)
-
ahahhah. :D Uyarıyı yazsaydın buraya ya. :D
-
hacı sırf index olarak resimler açılıpta millet beleşten abanmasın diye koymuştum. hani inandırırcılığına ben bile inanmıyodum :D
yazıda sadece 2 satırlık bi yazı :
Yetkiniz olmayan bir bölüme izinsiz giriş yapmaya çalıştığınız tespit edilmiş ve saldırgan şüphesi ile ip niz kayıt altına alınmıştır diye uyarı koydum, birde ip adresini gösteren bir script ( harbidende ip kaydı alıyordum bu arada )
-
ErotikPanda bunu yazdı
hacı sırf index olarak resimler açılıpta millet beleşten abanmasın diye koymuştum. hani inandırırcılığına ben bile inanmıyodum :D
Yetkiniz olmayan bir bölüme izinsiz giriş yapmaya çalıştığınız tespit edilmiş ve saldırgan şüphesi ile ip niz kayıt altına alınmıştır diye uyarı koydum, birde ip adresini gösteren bir script ( harbidende ip kaydı alıyordum bu arada )
polisi nerden çıkardı onlar? :D
-
pSkpt bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Ne biliyim işte bende onu merak ediyorum :D
Fena yusuflamış millet :D
-
ErotikPanda bunu yazdıpSkpt bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Geri mail yolla. Hakkınızda hukuki işlemler başlatılmıştır diye. :D offf offf düşünemiyorum hallerini. :D
-
id ip 1 78.173.210.87 2 85.103.23.121 3 150.70.194.165 4 150.70.75.37 5 188.57.0.163 6 82.145.209.69 7 82.145.210.33 8 66.249.71.79 9 82.145.209.155 eğlencesine siteme giren herkesinkini kaydediyorum :D
asiminnesli tarafından 17/Eki/12 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
pSkpt bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıpSkpt bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Geri mail yolla. Hakkınızda hukuki işlemler başlatılmıştır diye. :D offf offf düşünemiyorum hallerini. :D
Aklıma gelmedi değilde uğraşmam açıkcası :)
-
Heheh. Çok komik olmuş gerçekten :)
Hocam ama adamlar da haklı, öyle bir yazı koymuşsunuz ki yakaladığımı öpecem der gibi :)
Bazi yazıyı değiştirin, "Yalnızca yetkili kişilere izin verilen bir sayfayı görüntüleme çalışıyorsunuz. Sayfayı kapatmamamız durumunda kaydedilen IP adresiniz üzerinden işlem başlatılabilir" gibisinden :)
-
RaNGeR bunu yazdı
Heheh. Çok komik olmuş gerçekten :)
Hocam ama adamlar da haklı, öyle bir yazı koymuşsunuz ki yakaladığımı öpecem der gibi :)
Bazi yazıyı değiştirin, "Yalnızca yetkili kişilere izin verilen bir sayfayı görüntüleme çalışıyorsunuz. Sayfayı kapatmamamız durumunda kaydedilen IP adresiniz üzerinden işlem başlatılabilir" gibisinden :)
bide hani o sayfayı kapatamıyorsunya javascript kodu var tarayıcıyı kitliyodu :D off ki ne off :V
-
kardeşim sadece bence yaptığınız yasal değil siteye girenlere yasal bir uyarı yapmanz lasım ip adresinizi kaydediyoruz diye belki adam kaydetmeni istemiyor :D
adamları iyi yusuflatmışsın hacı