Batılıların İslam'ı Ve Hz Muhammet'i Sürekli Dalga Konusu Yapması
-
KrypT bunu yazdı
Ya bir müslüman ülkelere bakıyorum Türkiye de dahil, bir de Amerika'ya, Avrupa'ya bakıyorum ve bütün bu tartışmalar lüzumsuz geliyor. Sonuç kabak gibi ortada değil mi?
Pek fazla Amerikalı, Norveçli, Alman vs. genç görmüyorum ben "La kaçalım bu ülkeden, Türkiye'ye, İran'a falan yerleşelim, kurtaralım kendimizi." diyen.
Ee ne yani zamanında da osmanlı öyleydi bunun dinle ne alakası var?
-
by_Tet bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Ya bir müslüman ülkelere bakıyorum Türkiye de dahil, bir de Amerika'ya, Avrupa'ya bakıyorum ve bütün bu tartışmalar lüzumsuz geliyor. Sonuç kabak gibi ortada değil mi?
Pek fazla Amerikalı, Norveçli, Alman vs. genç görmüyorum ben "La kaçalım bu ülkeden, Türkiye'ye, İran'a falan yerleşelim, kurtaralım kendimizi." diyen.
-
by_Tet bunu yazdıKrypT bunu yazdı
osmanlı da mı öyleydi :D:D
rönesans ve reformu başlatan aydınlar nerden/kimden avrupaya kaçtı?
-
Prometheus bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
İslamiyet avrupadan gelseydi nasıl 4 elle sarılırlardı amk
hristiyanlık avrupadan geldi sarılan görmedim hacı :S
Onu demek istemedim aga hristiyan olsaydık ve hristiyanlık islam gibi araplardan gelseydi yine işler karışırdı :)
-
şu araplara bir bakın ne kendilerinde bir hayır var ne de yanlarında eşantiyon gelen dinlerinde.