BB 9800 İzlenimlerim
-
başka yorum yapabilecek var mı? almayı düşünüyorum.
-
Ben biraz daha yorum yapayım şarjı bana 2 gün gidiyor millet az gidiyor demiş kaldı ki telefona ıvır zıvır atarken yine şarj oluyor daha multimedya içerikli düşünüyorsan iphone al hacı ama iphonedan pek bi farkı yok bunun, internette gezmesi bazen işgenceye dönüşebiliyor, net üzerinde iphone kadar seri ve stabil değil, dışarıya sesi az veriyor ama kulaklık tatmin edici seviyede hatta gece abim genellikle bağırıp çağırır kapat lan sesi diye :)
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Deli para bayılmışssın hacı
-----------------------------aylık sigara parasıyla 2 tane alır. sigarayı bıraktıysa önemli değil. helal olsun.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
Deli para bayılmışssın hacı
-----------------------------aylık sigara parasıyla 2 tane alır. sigarayı bıraktıysa önemli değil. helal olsun.
-----------------------------Tam bırakamadım da günlük 1+ paketten günlük 3-4 dal sigaraya düştüm :)
-
çekimlerini beğenmedim ama blackberry kalitesi tartışılmaz, güle güle kullan
-
Iphone 3gs, iphone 4 veya bb 9800 düşünüyorum. Pahalı olduğundan iphone 4ü pek düşünemiyorum daha doğrusu. 4 varken 3gs e de 1300 civarı para vereceğime bb 9800 alırım diyorum kendi kendime. bakalım bir iki haftaya alırım, şu vizeler bi çıksın aradan. :/
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Iphone 3gs, iphone 4 veya bb 9800 düşünüyorum. Pahalı olduğundan iphone 4ü pek düşünemiyorum daha doğrusu. 4 varken 3gs e de 1300 civarı para vereceğime bb 9800 alırım diyorum kendi kendime. bakalım bir iki haftaya alırım, şu vizeler bi çıksın aradan. :/
-----------------------------iphone 4 1300 civarı bulabilirsin,iphone 3gs 800 civarında gidiyor.
-
ikinci el düşünmüyorum.