Belirli Aralıklarla İmaj Alacak Program Önerisi
-
Belirli aralıklarla imaj alacak bir program lazım. Sistem çöktüğünde tekrar yükleyip devam edebileyim.
O yüzden komple herşeyi eksiksiz olması lazım, tişikkirlir
-
https://yadi.sk/d/J1mmGnuJqQbdm bunu pc ne kur.
birde sana boot cd sini vereceğim. onuda cd den çalıştıracaksın. windows açılışta acronis çalışacak, harici hard diske yedeğini alırsın.( en garantisi bu olur bu işlemi aylık yaparsın. yukarıdaki işlemi kendin belirlediğin zamanlarda kendi oto yedeğini alır. Dikkat etmen gereken tüm sürücüleri ayırt etmeden seçmenç
Buda boot CD: https://yadi.sk/d/-28SU-39qQbrW
Buda ShadowExplorer: https://yadi.sk/d/1ElmSPQEqQcKt Geri yükleme noktası oluşturduğunda, bu ufak program sayesinde, istediğin klasörleri, dosyaları tek tek kurtarırsın. sistem geri yükleme yapmadan. CRYPTO virüsü yiyen dosyaları bu şekilde kurtarıyorum ben şirkette. 1 numaralı programım. Bundada sistem geri yükleme noktası oluşturmaya gayret ediyorum tüm PC lerde.
candemirhalil tarafından 23/Mar/16 11:13 tarihinde düzenlenmiştir -
candemirhalil bunu yazdı
https://yadi.sk/d/J1mmGnuJqQbdm bunu pc ne kur.
birde sana boot cd sini vereceğim. onuda cd den çalıştıracaksın. windows açılışta acronis çalışacak, harici hard diske yedeğini alırsın.( en garantisi bu olur bu işlemi aylık yaparsın. yukarıdaki işlemi kendin belirlediğin zamanlarda kendi oto yedeğini alır. Dikkat etmen gereken tüm sürücüleri ayırt etmeden seçmenç
Buda boot CD: https://yadi.sk/d/-28SU-39qQbrW
çok teşekkür ederim hocam da nasıl yapacağım hakkında bir tutorial falan var mı acaba ? Yoksa başlayınca ilham gelir mi :D
ozgunlu tarafından 23/Mar/16 11:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Acronis true image home kullanabilirsin
Yada hatırladığı kadarıyla norton ghost vardı sen ayarlıyon zamanı o alıyor imajları
-
programı kur, açılışta get started ekranı var zaten orada; Back up system seçtiğinde sana sürüleri seçili gelecek C ve sistem sürücüsü otomatik seçili olur.sen buna D sürücüsünüde seçersin. sağ tarafta yedeklemeyi nereye yapman gereken erkan var, harici'yi seç. sağ aşağıdada backup ismini belirle. oradan, ( Schedule ) back alma zamanı tıkla; günlük, haftalık aylık, belirlediğin tarih aralığında istediğini seç.
Program her windows açılışında otomatik açılır. kendi arka tarafta sürekli yedek alır.bundan sonra birşey yapman gerekmiyor. ama; BOOTCD ile aylık olarak yedeğini muhakkak al.ben ençok bunu kullanıyorum.
-
Hocam bu programın oluşturduğu yedeği USB bellek üzerinden kullanabiliyor muyuz?
-
candemirhalil bunu yazdı
programı kur, açılışta get started ekranı var zaten orada; Back up system seçtiğinde sana sürüleri seçili gelecek C ve sistem sürücüsü otomatik seçili olur.sen buna D sürücüsünüde seçersin. sağ tarafta yedeklemeyi nereye yapman gereken erkan var, harici'yi seç. sağ aşağıdada backup ismini belirle. oradan, ( Schedule ) back alma zamanı tıkla; günlük, haftalık aylık, belirlediğin tarih aralığında istediğini seç.
Program her windows açılışında otomatik açılır. kendi arka tarafta sürekli yedek alır.bundan sonra birşey yapman gerekmiyor. ama; BOOTCD ile aylık olarak yedeğini muhakkak al.ben ençok bunu kullanıyorum.
anladım hocam, bir de ücretli midir bu ? yani başka it cilere vericem de (bizim verdiğimiz bilgisayarları yedeklesin diye) crack liyse başıma iş açmasın diye sordum :/
-
ozgunlu bunu yazdıcandemirhalil bunu yazdı
anladım hocam, bir de ücretli midir bu ? yani başka it cilere vericem de (bizim verdiğimiz bilgisayarları yedeklesin diye) crack liyse başıma iş açmasın diye sordum :/
Server 'ın yıllık ve aylık yedeklemelerini alan firmanın CD lerinden image'ni aldığım programlardır. server anlaşması için çok can yakıcı sözleşme yaptık. sanmıyorum böyle birşeye kalkışacaklarını. ben sanmıyorum ama eğer yapıyolarsada günün sonunda kazığa oturacaklarını çok iyi biliyorlar.
Eğer aklında birşey varsa kullanma, ileride başın ağrımasın. Bana sorarsan ben kullanıyorum.
-
candemirhalil bunu yazdıozgunlu bunu yazdıcandemirhalil bunu yazdı
Server 'ın yıllık ve aylık yedeklemelerini alan firmanın CD lerinden image'ni aldığım programlardır. server anlaşması için çok can yakıcı sözleşme yaptık. sanmıyorum böyle birşeye kalkışacaklarını. ben sanmıyorum ama eğer yapıyolarsada günün sonunda kazığa oturacaklarını çok iyi biliyorlar.
Eğer aklında birşey varsa kullanma, ileride başın ağrımasın. Bana sorarsan ben kullanıyorum.
anladım hocam, teşekkür ederim tekrar :)
-
Hocam ben uyarayimda sen yine bildigini yapmakta ozgursun. Simdi sen bu acronis ile backup aldin bi gun geldi acil restore etmek istedin. Program lisans muhabettinden dolayi yedegi mount etmezsse guvendigin yedek elinde patlar. Basima geldi.
sana tavsiyem file backup icin cobiam backup
image backup icin nortonun ucretsiz surumleri olmali. Onlar ile alman
-
@ozgunlu, " tişikkirlir" . :D
@candemirHalil, " ShadowExplorer" ve " dosyaları tek tek kurtarırsın. "
nereden hatırlıyorum diyorum bu programı? _? win` üzerinden, aynı programla, unix- linux dosya sistemlerine de bakabiliyormuyuz?