folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Ben De Ubuntu Kullanmak İstiyorum Bir Fikirleriniz Alalim

Ben De Ubuntu Kullanmak İstiyorum Bir Fikirleriniz Alalim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar artik kesin kararimdir. Bu windowstan kurtulacagim Ubuntuya göcecegim. Fikirlerinizi alalim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

ubuntu, xubuntu, kubuntu, lubuntu. seç birini yukle. ben ubuntu 10.10 ile mutluyum.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sıradan internet kullanicisi isen bence hemen geç. takıldığını yer olursa yardımcı olmaya çalışırız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Eğer bilgisayarın özellikleri iyiyse ubuntu 12.10 kurabilirsin.

12.10'da unity desteği kalkmış ben kurdum, unity kuramadığım için biraz kasıyor grafik bakımından.

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar Windows kelimesinden bile nefret ettim yeter. Güncelle İkide bir lisansiniz sahte bilmem ne daha yüzlerce neden sayabilirim.

bilgisayarim toshiba i3 2,10 işlemci

4 gb ram 1 gb ekran karti var. 10 gün hiç kapatmasam isinmiyor. hardisk 320 gb

simdi kafaya koydum kesin linux programlardan birine gececegim orasi kesinde. simdi cekindigim konu adobe photoshop dreamvieever caliştirirmi calistirmaz mi. Programlari yüklemede sıkıntı yaşanirmi  quicktime felan gibi bilgisayarda oyun oynamiyorum . Sadece php calisiyorum birde photoshop bitti ama yinede oyle takilmak istemiyorum programlar destekleme için playonlinux var dedi tbt den Zumsuk Arkadaşim . yüklememde yardimci olabilecek kim var. Birde internetten indirecegim baktim bir yerde 30 mb bir yerde 700 mb kac mb bu ubuntu netten indirsem

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

http://www.ubuntu.com/download/desktop

burdan indir hocam 

sonra üstüne artık gnome veya kdemi tercih edip değiştirebilirsin benim gönlüm kde den yana daha basit çünkü :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

1- microsofttan kurtulmak nasıl bir söz öbeğidir :)

2- güncelleme yapma hoca? o senin saçmalığın

3- en iyi linux, usb'deki live linuxtur

4- bu lafım sana değil, üzerine alınacak herkese, bütün ürünleri orjinal kullanıyormuş gibi (antivirusu crackli kullanmak nasıl bir zihniyettir misal) microsoft şöyle böyle. kardeşim hangi yazılıma para veriyorsunuz da, bozuldugunda hesap soruyorsunuz

hiçbir zaman durduk yere bozulan windows görmedim. hep hatalı kullanıcılar vardı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

10 küsürlü sürümlerden sonra benim için ubuntu bitmiştir arkadaş sadeleştirecem de sadeleştirecem son kullanıcı da son kullanıcı diye diye içine ettiler güzelim dağıtımın

om mani padme hum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

4- bu lafım sana değil, üzerine alınacak herkese, bütün ürünleri orjinal kullanıyormuş gibi (antivirusu crackli kullanmak nasıl bir zihniyettir misal) microsoft şöyle böyle. kardeşim hangi yazılıma para veriyorsunuz da, bozuldugunda hesap soruyorsunuz

hiçbir zaman durduk yere bozulan windows görmedim. hep hatalı kullanıcılar vardı.

orjinal windows7 kullanıcısıyım ve windowsa bayılmıyorum. Hatta bu okuduklarını şu anda ubuntudan yazıyorum :)

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

bende zamanında ubuntuya geçmeyi düşünmüştüm. ama yok karışık o bu şu soruınlar falan çıkıyo dediler. eyvallah çektik geçmediydim. 

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

mint yükle gerisine karışma, zaten " gerisini o hallediyor.. " 

Toplam Hit: 5417 Toplam Mesaj: 51