Ben İnsanım
-
Az önce bir arama yaptım ve çıkan sonuç birhayli komiğime gitti paylaşmak istedim
-
nesi garibine gitti anlamadım bot musun değil misin diye kontrol ediyor işte. sen de insan olduğunu ispatlıyorsun.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
nesi garibine gitti anlamadım bot musun değil misin diye kontrol ediyor işte. sen de insan olduğunu ispatlıyorsun.
----------------------------- -
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------2003 den beri internet kullanıyorum ilk defa gördüm çeşitli sitelerdeki güvenlik kodlarınınında kontrol için olduğunu biliyorum bu yüzdende bu nedir diye sormadım :)
-
Daha öncede bu durumlar karşılaşanlar olmuştu,
-
fifsonic bunu yazdı:
2003 den beri internet kullanıyorum ilk defa gördüm çeşitli sitelerdeki güvenlik kodlarınınında kontrol için olduğunu biliyorum bu yüzdende bu nedir diye sormadım :)
-----------------------------çeviri yanlışlığından da kaynaklanabilir aslında.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
2003 den beri internet kullanıyorum ilk defa gördüm çeşitli sitelerdeki güvenlik kodlarınınında kontrol için olduğunu biliyorum bu yüzdende bu nedir diye sormadım :)
-----------------------------çeviri yanlışlığından da kaynaklanabilir aslında.
-----------------------------onu diyecektim bende :|
-
çeviri yanlışlığı nasıl olacak, send'i ben insanım diye mi çevirmişler. :)
-
bot değilim kelimesini ben insanım olarak çevirmiş olabilirler. :D
-
çeviride sorun yok , kullandığınız bir program veya eklenti yada direk siz google a çok fazla sorgu yönderiyorsanız sizi bloke eder ve insan olduğunuzu kanıtlamanızı ister (yani bu sorgulamaları elle yapiyorum ).
aynı şekilde bazı oyunların da üyelik alımlarında ben insanım yazıyordu
-
"Okuyom Ben!" XD