Beni Yazlığa Götürüolar
-
Arkadaşlar bir sorunum var annemler beni bir haftalığa evden 1 saat uzak bir yazlığa götürüyorlar orda kimseyi tanımıyorum yazlık güzel ama teknolojiden uzak televizyonu kanal çekmio bilgisayar yok playstation 2 var sadece giderken siz olsaydınız yanınızda ne götürürdünüz ve ne önerirsiniz cidden 1 hafta boyunca sıkıntıdan ölmek istemiyorum
-
vukuatlarla alakasını çözsem yardım edicem ama
bolbol kitap götür yat havuzun yanına oku -
İstemiyosan ben gelmiyorum de hala götürüyolarsa..
Kap PC yi götür ne götürücen :)
O da olmadı Yazar öneriyim : Soner Yalçın (hangi kitabı olursa)
1 haftada bitirirsin tüm kitaplarını
-
Al bi kitap oku. sürekli tekn. olmamalı yoksa kafası çorba gibi oluyor. Git dinlen ne güzel en azda bir tane kitap bitir.
Tavsiye kitap:
Ateşin Yakmadığı Aşık
-
al yanına 1 tüfek kedi köpekelri vurursun ;=)
-
adama bak yazlığa gidicek canı sıkılıyor efendinin hasbinallah.
bide playstation 2 varmış ulaaaa daha ne sıkılıcan (tabi ben bir playstation hastası olarak) :D
-
elektrikten uzak dur biraz, sende varsa elektrik kumsala ver, yaz aşkı bul...
-
Amk takıl oralarda bi eleman bul ps de kapışın paso:| hala sıkılyorum diyosan adres veriym yolla ps yi bana:D
-
ne güzel a.q biz evde geçiriyoruz mis gibi yazı sen tatilden kaçıyon :|
çok tatlı üçgenler göreceksin eğer yetenekliysen o üçgenlerin içinden,dışından çıkarsın vs..
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Amk takıl oralarda bi eleman bul ps de kapışın paso:| hala sıkılyorum diyosan adres veriym yolla ps yi bana:D
-----------------------------senin ps ile ne işin var. Git öss çalış, bir daha görmeyeyim seni nette
-
tubitak ve programlama kitapları var bide zaman tüneli die bi bilikurgu var onu aldım bide teröristin el kitabını aldım :)
1-2 maç cd si falan alayım ps e elektirik flan da ilgilenirim biraz öle yapıcaz artık