Beyin Uyku Moduna Geçemiyor
-
desyrel 50 mg 30 dk önce iç rahatlıkla uyursun
-
sayı sayarak uyumak bi senedir çözüm olmustu baska birsey dusunemiyordum kısa sürede dalıyordum uykuya
fakat bi kaç haftadan beri sayı sayarken uyumayıda geçtim tekli sayılarla çiftli sayıları aynı anda saydıgım halde bile gene dşüncelerime engel olamıyorum
12 de yattıgım zaman bile uyumam en aşağı 1 saati buluyor.
-
Öncelikle bir doktora görün özellikle tiroid tahlillerini yaptırt.. Tiroid salgılarının eksikliğ fazlalığı psikolojiyi çok etkiler..
Bir de psikiyatra görün..
-
cuma akşamı yatıp pazartesi sabahı kalktığımı hatırlıyorum ( tabi yemek ve WC ihtiyacından sonra direk yatarak :D )
ortam sessizse ve sıcaksa kafamı yastığa kor komaz uyurum :) seviyorum uyumayı be :D
-
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------desyrel 50 mg 30 dk önce iç rahatlıkla uyursun
-----------------------------Klasik Türk Mantığı işte...
Uyumakta zorlanan arkadaşın ilk önce doktora görünmesi lazım...
Gerekli tahlillerden sonra hangi ilacı içeceğine doktor karar verir...
Bizim aklıevvel vatandaşın kimisi ALKOL AL diyor kimisi yukarıdaki gibi İLAÇ İSMİ veriyor..
Yukarıdaki ilacı ben de kullandım.. Etkisi oldu mu ? Hayır...
A kişisine faydalı olan ilaç B kişisine etki etmez, C kişisine zararlı olur...
Tekrar ediyorum..
Sağlık problemlerinin çözüm yeri burası değildir...
Doğru doktora gidilmelidir..
-
normal.. 12-1 gibi yatağa giriyorum çoğu zaman.Hoca ezanı okuyana kadar uyumuyorum.Hoca ezanı okuduktan sonra birşey oluyor bana uygum geliyor.. Bu sorunun nedeni düşünce hocam.Çok düşünüyorsun benim gibi.. Düşünmemeyi çalışırken bile bunu düşünüyorum.Yani aklın çok dolu, boşalt Ram'i.
-
uyuman gereken saatte kafanı başka şeylere vermeye çalış. bunun için en etkili yöntem kitap okumaktır. gir yatağına ve kitap oku.
-
Maymunu tokatla acayip uyku getirir.
-
2 posta at mışıl mışıl uyursun anında:d
-
Kesinlikle sevişmelisin hacı :) az önce sevişip de gelmiş işe gelmiş biri olarak çok fena uyku bastırdım..:)