Bi Sahne Var Aklımda, Hangi Filmden Acaba ?
-
Böyle hayal meyal hatırldığım bi sahne var aklimda hangi filmden onu arıyorum acaba aranızda sinefil olup bilen varmıdır ?
Sahne :
Adamin birisi nezarethane, hapishane gibi bir yerde. Bunu ziyarate bir dedektif veya avukat geliyor. selam kelam bi konusuyorlar, sonra nezaretteki adam bu yaptiğin kötülükler, uyunsuz işler iftiralar gece uyuyamamanın sebebi dimi ? vicdanin her gece ananı sikiyor tazı bir seyler söylüyor. Avukat da senin geceleri uykunu kaçıran şey nedir dediğinde adamın cevabı sadece kahve. -
rez guzele benzio yabanci mi film
-
Better Call Saul'da Mike ile Saul'un arasında geçen konuşma mıydı yoksa gelini arasındaki konuşma mıydı emin değilim..
-
x yanak bunu yazdı
Better Call Saul'da Mike ile Saul'un arasında geçen konuşma mıydı yoksa gelini arasındaki konuşma mıydı emin değilim..
Better Call Saul'u izlemeye başladim hemen o mu diye.
-
izliyorum ama aradiğim sahne bu dizide olmadiğindan eminim. Çünkü cok daha eski bir yerde izlemiştim bunu, bekar oldugum dönemlerden :) . Hemde dizi değil film'di.
-
-
x DaSpOnGe bunu yazdı
Abi hiç hatırlamıyorum. bu nisan ayinda 10 yillik evli olacağim, bekarken izldiğimi hatirliyorum. Bu yüzden 10 seneden daha uzun bi zaman geçmiş üzerinden.
Freelance iş yaptirdiğim birisi sabaha kadar uyumayip işi yaptiğini anlatirken iş sorumluluğunun insanin uykusunu kaçırması hakkinda aklima geldi. kimisini vicdani kimisini kahve kimisini de sorumluluklar uyutmuyor derken hoop bunu ararken buldum kendimi.
-
-
Vanilla Sky olabilir mi? Aklımda öyle bir şey kalmış. Seyrettim dediğin filmi ama çıkaramadım..
-
Bangbros 3.sezon 5. Bölüm zencinin oynadığı 😀😀
-
akşama facebook hesabimin sifresini bulayim :D kaç yildir girmiyorum.