Bilgi İşlem Uzmani Olarak İş Arayan Mürid Var Mı
-
Merhaba arkadaşlar;
Şirket'e bilgi işlem uzmanı alınacaktır. İlan aşağıda, Pm ile ulaşabilirsiniz.
Ev Tekstili sektöründe Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’daki online satış platformlarında faaliyet gösteren, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonu ile yola çıkan firmamız, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile Amerika’da alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir.
Firmamızın İstanbul / Yenibosna ofisinde bilgi İşlem departmanında görevlendirilmek üzere;
Genel nitelikler · Üniversite ve Yüksek okulların ilgili bölümlerinden mezun,
· Bilgi İşlem Departmanlarında çalışma tecrübesi olan,
· Bilgisayar donanımı ve donanım problemleri konusunda bilgili ve deneyim sahibi,
· Masa üstü bilgisayari açıp, parçalarını değiştirebilen,
· Windows 10, Windows 8, Windows 7 iyi derecede bilen,
· Sistem yönetimi, yedekleme ve network çözümleri (SWITCH, Router, ADSL) konusunda bilgili ve deneyim sahibi,
· Windows Server 2012 Active Directory, Group Policy ve Sql Server Veritabanı yönetimini yapabilen,
· Kullanıcılara; Donanım, Yazıcı, Network, İşletim Sistemleri, Office ve Yazılım sorunlarına destek verecek ve çözüm üretebilecek,
· Bilgisayar Envanter ve Lisans takibi yapabilecek,
· Antivirus yazılımlarını bilen,
· Sistemlerin sürekli çalışmasını sağlayacak altyapıyı yönetecek, gerekli önlemleri alabilecek,
· TCP/IP ,Network, LAN , WAN konularına hakim,
· Son kullanıcı desteğinde tecrübeli,
· İletişim ve problem çözme becerileri gelişmiş olan,
· Sorumluluk almayı seven, planlı ve düzenli çalışabilecek,
· İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden veya Yenibosna’ya ulaşım problemi bulunmayan,
· İletişim yeteneği kuvvetli ve motivasyonu yüksek,
Bilgi İşlem Uzmanı alınacaktır.
-
Çankırı mı?
-
wm-t bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar
Şirketde acilen bilgi işlem, donanım, network, Windows server, active directory, Office yazılımları, diğer ihtiyaç duyulan yazılımların kurumu konularına hâkim, Excel de çok iyi olan Bilgi işlem uzmanı alınacaktır.
PM den bilgileri gönderebilirsiniz.
Mersin yada tarsus desen ne güzel olurdu.
-
Şehir neresi hocam Ortalama maaş durumu nedir?
Pana Holding den çıktım bu aralar iş bakıyorum. ama orada İT birim yöneticisiydim. sizin orda durumlar nedir ?
-
İstanbul Yenibosna.
Henüz maaş durumunu konuşmadım patron ile. Ama 2.5 K + yol + yemek şeklinde olacak diye tahmin ediyorum.
SGK Tam yatıyor.
wm-t tarafından 19/Eyl/17 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
merhaba hocam.
istenilen şeyleri tam öğrenme durumun var mı bende işi değiştirmeyi düşünüyorum. -
herşey neysede excel nedir abi :S
-
DevilKingtr bunu yazdı
herşey neysede excel nedir abi :S
aynen. Excel i o aptal ofis çalışanları bilmek zorundalar. Bilgi işleme bikere tablo yaptır (yaptım) gerisi çorap söküğü gibi şunu da yapak burası bu renk olsun gibi aptal aptal istekler yapılıyor. Diğer şartlar normal. İşi alana şimdiden hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
-
Hocam bize bu teklifi gosterdiğin ve imkan verdiğin için saol ;
Aradığınız özelliklere sahip, ve istediğiniz işleri uygulayacak kişiye özel sektörde "Bilgi İşlem Uzmanı" değil "Office BOI" denio
T
-
Arayışım devam etmektedir.
-
S Sistem yönetimi, yedekleme ve network çözümleri (SWITCH, Router, ADSL) konusunda bilgili ve deneyim sahibi, = Sistem Mühendisi + Network Mühendisi
· Windows Server 2012 Active Directory, Group Policy ve Sql Server Veritabanı yönetimini yapabilen, = Sistem Mühendisi + DBA
· TCP/IP ,Network, LAN , WAN konularına hakim, = Network Mühendisi.
umarım bulursun Bilgi İşlem Uzmanı :)