Bilgisayar Daha Doğrusu Marka Tavsiyesi Lazım
-
Arkadaşlar benim kuzenin bilgisayar mefta olduğu için bilgisayar alınacak. Yanlız kız kars da okuyor gelip gitme fazla olmuyor o yüzden sorun çıkartmayacak bir laptop tavsiyesi isteyecem sizden. Yarına alıp kuzeni yolcu edeceğimiz için zaman az o yüzden size danışayım dedim.
Limit : 1750 ye kadar
Kesinlikle istenmeyen marka : hp
önceliğim kullanmış olduğunuz ve sorun çıkartmayan markalardır.
onun dışında bu fiyata en yüksek özellikte bilgisayar olursa iyi olur ( özel bir şey için değil normal kullanım bilgisayarı olacak )
ürün tavsiyeside yapabilirsiniz.
teknosa - media mark - electroword hepsi uygundur vatan bilgisayar hariç.
-
bu bilgisayar işini çok rahat görür. Sonuçta bayan call of duty felan oynuyacak değil. Film izler nete girer. Ona uygun ucuz bir laptop.
Bende lenovo kullanıyorum, hiçbir sorunu olmadı bugüne kadar çok memnunum.
-
İşim değil kişisel kullanım bilgilerim üzerine yorum yapacağım.. 1. MSI 2. ASUS
Edit:Mesaj düzeltme
HAKMAN tarafından 30/Kas/12 20:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Asus
-
Tengri bunu yazdı
bu bilgisayar işini çok rahat görür. Sonuçta bayan call of duty felan oynuyacak değil. Film izler nete girer. Ona uygun ucuz bir laptop.
Bende lenovo kullanıyorum, hiçbir sorunu olmadı bugüne kadar çok memnunum.
saol hacım buda bir köşede dursun.
ama core duo kadarda düşmemek lazım bi i3 olsun yani :)
yani bu fiyata bulunabilecek en iyi makine olsun.
-
hp den sonra acer kullandım. acer 2,5 yıl sonra arıza verdi ve günün birinde yapılmayı bekliyor.iki cihaza üç bin liralık zarardan sonra ;
Şimdilerde asus kullanıyorum, internet/film/döküman vs işler için "750 lira"ya aldığım bir modelini kullanıyorum.amacına uygun işler için iyi bir seçim yapmışım.sessiz,ısınmadan çalışıyor. gayet memnunum
yine siz bilirsiniz ama israf açısından hatırlatmak istedim gerçekten amaca uygun birşeyler seçin hocam.
edit: sırf yukarıdaki belirttiğim amaca hizmet edecek bir laptop için 2 bin lira ayırmıştım. yok i5 olsun 7 olsun gibisinden .iyi ki vermemişim o kadar para
bigwave tarafından 30/Kas/12 20:18 tarihinde düzenlenmiştir -
bayan olduğunu düşünerek zarif bişiler önermek istiyorum..
samsung ultrabook zaten bunu görünce bayılıcaktır ^^
üstünden vga portunu atamayıp sonrada "ultrabook" diye satılanlardan çok daha iyi.
-
Şöyle belirteyim
Asus >İntel >Nvidia Üçü bir arada olan hangi laptop olursa olsun al sorun çıkartmaz
-
Apple MacBook ya da Sony Vaio haricindekiler çöplük.
-
thinkpad(tipi hoşuna gitmiyorsa)-dell-asus(para da azsa)-acer
-
Eywallah arkadaşlar şu anda asus üstünlük teşkil etmekte :)
Bu arada genel olarak baktım buradaki mağzalarda MSI ürünleri tek tük var yok denilecek kadar.
Tavsiyelerinizin devamını bekliyorum.