Bilgisayar Gözlüğü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bende de yeni başladı bu sıkıntı. ekran ışığı şu bu hiç işe yaramadı. sabah oturuyorum pcbaşına çalışıyorum öğlen olunca baş ağrısı başlıyor. sabah iş başı akşam 4.30a kadar pc başındayım. iş bitince de oyun takılıyorum yani uyandım, yatana kadar pc başındayım.

göz doktoruna gittik testler kontroller, göz bozuk sadece. fakat görmemde bir sıkıntı yok. uzak ve küçük harfleri göremiyormuşum meğersem. +,75 gözlük yazdılar aldık. gözlük ütsünde mavi ışık korumasıda var. gözün gözlüğe alışması 2 hafta kadar sürüyor. baş ağrılarım gitti diyebilirim.

gözlük işine gelince, bence internetten gözlük almayın derim. göz önemli. gözlükçüde gittiğinizde gözünüze göre axları belirleniyor. her ,75 gözlük bir değil. axları değişiyor odak noktaları farklı. uyduruk gözlükle gözünüzü daha kötü bozabilirsiniz.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Gözlük yerine f.lux tavsiye ederim. Gayet iş görüyor. Kullandığımdan beri ekrana ne kadar bakarsam bakayım ağrım olmuyor. Beleş ve bir şey takmanıza gerek yok. İstediğiniz gibi ayarlaya da biliyorsunuz. Bu kadar etkili olabileceğine ben de inanmamıştım ilk duyduğumda ama bizzat tecrübe ettim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0015/5110/6106/files/laser_video_3_600x.gif?v=1584376248

Şu siteyi incelemenizi tavsiye ederim.

Yukardaki linkte de animation mevcut.

https://barnerbrand.com/

Metalurjist.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Konu açılalı 1 ay olmuş ancak başıma geldiği için cevap vereyim. 

Aynı şikayetleri son 1 aydır bende yaşıyordum. Hatta öyleki ekran ışığı son seviyede açıkken ekrana baktığımda gözlerim acıyordu (Bu mesajı yazarken gözlüğüm gözümde ekran ışığı sonuna kadar açık :) ). Pazartesi doktora gittim. Aşırı derece göz kuruluğu mevcut. Bu da göz tansiyonunu yükseltmiş dedi (Ölçüm değerlerine göre sınırdaymış). Dolte ve Dryex adında 2 damla ve gözlük yazdı. Gözlükte özellikle mavi ışık filtresi olsun dedi. 

Her ne olursa olsun bir göz doktoruna görünmende fayda var. Gözlüğü kafamıza göre almamak gerek

Titanyumun gücü adına!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Devlet hastanesine gittim fazla bilgisayara bakma dedi çıkıp özele gittim hipermetropi çıktı optikçiden filtreli gözlük yaptırdım sorun tamamen kesildi bende

Toplam Hit: 4570 Toplam Mesaj: 36
bilgisayar gözlük