Bilgisayar Güvenlik Şifremi Nasıl Kaldırabilirim ?
-
Güvenli modda aç bilgisayarı,tekrar denetim masasına gir bak
-
pc ye res at acılırken paso f8 'e bas güvenli kipte aç administrator olarak gir ordan kaldırmayı dene ..
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
Kanka denetim masasına gir orda kullanıcı hesapları var onu seç.ordan kullanıcını seç parolayı kaldır de.şifreni yaz. kaldıracak bu yöntem.sorun ne peki sende ? kullanıcı hesaplarına giremiyo musun.
-----------------------------hepsine giriyorum ama bende sifre kaldır gibi bi seçenek yok sorun o
perfect xp sp 3 kullanıyorumondan mı acaba o seçenek yok
-
şifremi değiştir de vista olduğu için yazılmamış olabilir
-
kanka bilgisayarıma sağ tıkla yönet de.ordan yerel kullanıcılar bilmemne var ona tıkla users i seç. orda PERFECT (PERFECT yoksa Administratora) i bul sağ tıkla parola belirle de.ilerle de .şifre kısımlarını boş bırak tamam de.kaldırılmış olacak.
-
O pc bana vista gibi gelmedi =) paintten anla
-
MikRoBiT bunu yazdı:
O pc bana vista gibi gelmedi =) paintten anla
-----------------------------harbi la vista değilmiş :)
-
Gençlik aero güvenli kipte kayboldu :D hepimize geçmiş olsun
-
ats30 bunu yazdı:
kanka bilgisayarıma sağ tıkla yönet de.ordan yerel kullanıcılar bilmemne var ona tıkla users i seç. orda PERFECT (PERFECT yoksa Administratora) i bul sağ tıkla parola belirle de.ilerle de .şifre kısımlarını boş bırak tamam de.kaldırılmış olacak.
-----------------------------dediğin taktigi yaptım ve oldu çok sagol
tüm müridlere teşekkur ederim yardımlarınız için..
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Gençlik aero güvenli kipte kayboldu :D hepimize geçmiş olsun
-----------------------------yok ya burdayım neti altüst ettim hiç kimse bulamıyor nasıl oldugunu tbt buldum google amcada sorun çözülmüyor :)