Bilgisayar Toplama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Amd i5 serisini ezdi gecti

Ryzen 5 1600

Gtx 1060 senin butcen icin en iyi ikili

Gel sen beni dinle

Alttaki gibi mesela

Benim dizdiğim sistem oyun olarak baya iyi olacaktır senin sisteme göre

Biraz daha ekleyerek ilk olarak 8 gb 16 yapılabilir sadece

Birde önemli ise ssd eklenebilir. 

TeknoBiyotik PC Konfigüratör Bu Sayfayı Yazdır 

İşlemci: ★ AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Spire Soğutuculu!) - 224,00$ + KDV = 951,55 TL
    Anakart: ★ Asrock AB350M Ryzen AM4 Socket, 3200+ MHz (OC), DDR4, M.2 SSD, mATX Oyuncu Anakart - ASRAB350M - 80,00$ + KDV = 339,84 TL
    Bellek: ★ Team Elite Plus 8GB DDR4 2133MHz Soğutuculu Ram Bellek (TM4EP213381RD) - 63,90$ + KDV = 271,45 TL (Sihirbaza Özel Fiyat !!!)
    Ekran Kartı: Gigabyte GTX1060 6GB 192Bit GDDR5 WINDFORCE O.C Ekran Kartı (GV-N1060WF2OC-6GD) - 294,00$ + KDV = 1.248,91 TL
    HDD: Toshiba 1TB 7200 RPM 32MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (DT01ACA100) - 48,99$ + KDV = 208,11 TL
    Kasa: Xigmatek Ares 1701 AFPC 500W ATX Midi Tower Siyah Kasa - 88,40$ + KDV = 375,52 TL
    Monitör: Asus 21.5" VP228TE 1920x1080 1ms DVI / VGA FULL HD LED Gaming Monitör - 122,00$ + KDV = 518,26 TL

USD TOPLAM: 921.29$ + KDV
    TL TOPLAM: 3913.64 TL

DestinatioN tarafından 23/May/17 18:39 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AMD için bir bakıyım genel olarak,  bu gidişle döndürceksiniz intelden :) 

Wingardium Leviosa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

i3 yerine pentium g4560 almanı öneririm aralarındaki performans farkı hissedilmeyecek kadar az olmasına rağmen fiyat i3 2 katı fiyatında. Tavsiyem pentium alman zaten fiyatı 250 lira civarında ekran kartına da çok küçük bir darboğaz olacaktır, ileride i5 alabilirsin. Sonuçta oyun için topladığını söylüyorsun. Ryzen toplayabilirsin tabi orada çok fazla bilgim yok ama Ryzen fiyat/performans olarak intelin eline veriyor tabii. Ama dediğim gibi ryzenin düşük bütçe için çözümü yok, pentium g4560 alıp daha sonra i5-i7 upgradei yapabilirsin. Ayrıca 7bin serisi varken 6bin serisi almak biraz saçma olur. Soğutucudan 150 lira kar işlemciden 500 lira kar derken o parayla ekran kartını 1070e yükseltirsin.

Şafak 1152!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Çok güzel, mantıklı tavsiyeler gelmiş. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Bende bi katkıda bulunayım. Eğer çok acelen yoksa karar verdiğin sistemin yurtdışında bazı parçaları ucuz olabilir. Öyle 10-20 $ değil, 100$'a kadar tasarruf edebilirsin. Son aşamaya gelince bence bu konuyla da ilgilen. 

Tekrardan hayırlı olsun. :)

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metaman
    metaman's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sizi yakalamışken bende yardım istiyorum.Arkadaşım fotoğrafçı ,düğünlere falanda gidiyor render için kasa alıcaz.3.5-4.5k arası renderde sıkıntı yapmayacak bir kasa toplar mısınız ? Arkadaşım oyun oynamaz sadece iş için kullanacak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

Çok güzel, mantıklı tavsiyeler gelmiş. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Bende bi katkıda bulunayım. Eğer çok acelen yoksa karar verdiğin sistemin yurtdışında bazı parçaları ucuz olabilir. Öyle 10-20 $ değil, 100$'a kadar tasarruf edebilirsin. Son aşamaya gelince bence bu konuyla da ilgilen. 

Tekrardan hayırlı olsun. :)

Sabırlı bir insan değilim kafaya koyunca hemen anında halletmek istiyorum. Bu yüzden yurtdışını beklemek yerine fazla para vermek gibi salaklık yaparım ben :))

Tavsiyeler için teşekkürler. Ryzen 5 araştırması yapıcam birazda yarına netleştiricem sanırım :)

Wingardium Leviosa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Vay arkadaş ya bişeyler yazım dedim sayfaları geçtikçe aklımdaki herşeyi yazmışlar ayıpdır :p

ryzen 1600 konusunda haklılar bu işlemçi varken 6600 para verilmez

Rami alırken 16gb alırsan çok daha iyi olur.

ekran kartı 1050ti kötü kart değil ama üstüne biraz daha koyup 1060 alırsan pc daha uzun vadeli olur.

Anakart alırkende m2 sata portu olan bir model alırsan ilerde daha alınabilir fiyatlara ineçek olan çok hızlı ssdleri takmak sorun olmıçaktır.

Ekran kartı olarakda zotac amp 1060 6gb versiyonunu kullanıyorum tavsiye ederim.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    venom88 bunu yazdı

Vay arkadaş ya bişeyler yazım dedim sayfaları geçtikçe aklımdaki herşeyi yazmışlar ayıpdır :p

ryzen 1600 konusunda haklılar bu işlemçi varken 6600 para verilmez

Rami alırken 16gb alırsan çok daha iyi olur.

ekran kartı 1050ti kötü kart değil ama üstüne biraz daha koyup 1060 alırsan pc daha uzun vadeli olur.

Anakart alırkende m2 sata portu olan bir model alırsan ilerde daha alınabilir fiyatlara ineçek olan çok hızlı ssdleri takmak sorun olmıçaktır.

Ekran kartı olarakda zotac amp 1060 6gb versiyonunu kullanıyorum tavsiye ederim.

@DestinatioN dediği pc olcak gibi bu yorumlarla :) 

Wingardium Leviosa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

ryzen system topluyorsan o ram +3000 mhz olmalı

ayrıca alacağın anakartın desteklediği ramlere bak sonradan uğraşma

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

ryzen system topluyorsan o ram +3000 mhz olmalı

ayrıca alacağın anakartın desteklediği ramlere bak sonradan uğraşma

Bende öle bişeyler hatırlıyorum gskill ramleri dışında sıkıntı olabiliyormuş ama bios update lerle hallettilermi haberim yok.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
Toplam Hit: 6826 Toplam Mesaj: 48
oyun pc bilgisayar gaming toplama