Bilgisayar Yöneticisi (Kendisi Acilacak, Kendisi Kapanacak)
-
Selam arkadaslar
tatile gittigim icin bilgisayar icin bir program ariyorum.
Atiyorum bilgisayar hergün 1pm kendisi acilacak ve istedigim programi calistiracak ve 7pm programi kapatip kapanacak.Bunun icin bilgidiginiz bir yazilim mevcutmu?
Yada sunabileceginiz alternatif yollar varmi? -
bilgisayar kapalıyken açılması olabilr mi bi programla ? bnm bi bilgim yok
-
Bilmiyorum ama örnegin Linuxta bilgisayari kapatirken yani yeniden baslat (restart) deyince hangi isletim sistemi ile baslasin diye secme imkanin var.
-
o zaman 2 tane bilgisayara ihtiyacın var pc nin biri kapanırken diğer kapalı olanı açıcak ve dediğin programı çalıştırıcak :D
-
bilader sanırım alarm programları vardı saat alarmı bildiğimiz bilgisayarı açıp kapayabiliyodu..ama program çalıştırma işini bilmiyorum açıkçası..
-
arkadaşların dediği gibi alarm programı indir
programın oto açılması içinde windowsun başlangıçta otomatik açılan programları varya onun gibi yapacan işte
reggeditte vardı başlangıçta açılan prolar felan :)
-
bilgisayarı kapatmana gerek yok. uyku moduna alırsın. bide böyle düşün. bu tarzda program vardır.
-
walla biosta wake on ring diye bir seçenek var sanırım bu seçenekle uzaktan pc açılıbailiyor. bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum bir araştır istersen.
-
Telefonla bilgisayarı başlatma diye birşey duymuştum. elektronik kart ile telefonu tanımlıyorsun.
birde bilgisayar kapatıcı programı vardı. ama istediğin bu değil
-
Edit: elektrik giderse nolcak?
-
DeViL_HuNteR bunu yazdı:
-----------------------------
ajan1111 bunu yazdı:
bilgisayarı kapatmana gerek yok. uyku moduna alırsın. bide böyle düşün. bu tarzda program vardır.
hocam elektrik gitmediği sürece bi sorun yok. ama gidedebilir :|
-----------------------------güç kaynağı alınabilir.