Bilgisayardan 3D Film İzlemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

güzel konu takipteyim

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

abi 3d cok taşaklı bi olay önce 3d monitrün olacak sonra 3d yi sağlam testekleyen kart nvidia gtx590-580-570-560 ayarında sonra nvidianın özel 3d gzlüğü gerek bunlar olmadan 3d olmuyor hocam oluyorsada o 3d olmaz ayrıca gözünü parcalar bildiğin

edit: power dvd 11 işini grebilir player olaraktan

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

araştırıyorum bende. ev kullanıcıları için aktif shutter li gözlükler oldugu gibi pasif shutter yani alıcıyı ya gerek kalmayan gözlükler de var. misal sinemalardaki 3d gözlükler. 

3d yayında ana görüntü ve sagında ve solunda yardımcı görüntüler var. gözlük bunları extra derinlik algısı olarak kullanıcılara sunuyor. öyle bi player lazımki pc için bu işimizi görsün. bunun araştırmasındayım zaten söylediklerinizin hepsini biliyorum teknosada 5 yıl agırtmadık boşuna kovalamadık ;) 

şimdi birkaç program buldum ama tam başlarken pcyi kitliyor. 3d modunu seçtikten sonra sağlam bi player varmı işte araştırıyorum bulursam paylaşıcam yerli sitedekiler pc yi kitliyor. yabancı forumlara bakıyorum bu yüzden.

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
Toplam Hit: 5493 Toplam Mesaj: 14