folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bilgisayarımın Aşırı Kasması Ve İşlemcinin Çok Yorulması.

Bilgisayarımın Aşırı Kasması Ve İşlemcinin Çok Yorulması.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NPaX
    NPaX's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:
    -----------------------------

ilk aklıma gelen senaryoyu yazıyorum.

- bilgisayarında autorun virüsü var.

- bu yüzden format atsan bile C,D,E gibi tüm partisyonlara bulaşan virüs, bunlardan birine çift tıkladığın an tekrar aktifleşiyor.

- bunu test etmek için bilgisayarına tekrar format at. D,E gibi windowsun kurulu olduğu partisyon harici hiçbirşeye tıklamadan

görev yöneticisini (ctrl alt del) aç ve değerlere bak normal mi? hatta bir de knight online'ı aç yine bak.

knight online'ı açtıktan sonra da eskisi gibi kasmaya başladıysa bir ihtimal knight'da da virüs var.

orjinal oyun harici hack araçları falan kullanıyorsan (bot falan) normaldir....

kardeşim zaten yeni format atılmış

dostum o zamn 2 secenk kaldı

sadece bu 2 secenek den birisi aam hangisii tam oalrk senn bilrsin

1. si donanımsal bir hata olabilr hardisc, ram, vga, board hanigsnden olduğunu bilmeyzz o yuzden gönder  garanti yapsın eğer onlardan kaynaklann bi sorun ise

diğer bir ihtimalde en basta bahsetmş  olduğum hardisc hatası

genelde bu çok görünür çnkü dewamlı format atma bseyler indirmesilme ordan oraya tasıma falan bunları çok yapıorz doğla olarak buda harddiscin ömrünü kısaltıyorr... birde tasjkmgr. exe görev yöneticisn bir kısmı daha önce benm basıma geldi mesela Harddisc bad sector sorunu  bu sebebten dolayı cok sorun yasadım bnce önce likel bu sorunu bir kontrol et düzelt derimm

c: ye sağ tıkla,özellikler,aygıtlar,error checking(hata tarama) ya tıkla ve çıkan 2 kutucuğu işaretleyip bad sector fix yapmış ol bakalım bu sekilde war olan hatan warsa düzelirr o zmanda %27 lerden asağı inerr bn % 60 lara cıkanı ile karsılastım cünkü

Legion_of_doom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NPaX
    NPaX's avatar
    Erkek

1-ekrankartı driver ını kaldır ve sürücü yükletme.
    2-Servisler de cpu ya pick yapan varmı bak.
    3-anti -virus programını kaldır.restat et.

bu sekilde dene birdee haat bunlardan dolayıda olabilr ;)

Legion_of_doom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

işlemci fanının durumu nedir ?

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Valla Söylenilen herşeyi yaptım durum yine aynı suan disk birleştirme yapıyorum bu arada Fanın durumu gayet iyi 25 derece ısısı cpu nun

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NPaX
    NPaX's avatar
    Erkek

Gaara bunu yazdı:

Valla Söylenilen herşeyi yaptım durum yine aynı suan disk birleştirme yapıyorum bu arada Fanın durumu gayet iyi 25 derece ısısı cpu nun

check disk yaptınmı pekii? hard disc te war olan hataları düzenlerr?

Legion_of_doom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek
    usta chech Disk de yaptım birleştirmede Sorun aynı Suan baska bir hardiskle deniyorum ama bunda pardus yüklü görew yöneticisi felan varmı bu sistemde varsa sölermisin bi bakıyım bu hardiskde durum nasıl

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
Toplam Hit: 2517 Toplam Mesaj: 17