Bilgisyarınızdaki 2. İşletim Sistemi Hakkında
-
bende 2 tane win 7 yüklü birinde cad - 3D ve grafiksel işleri hallediyorum iş için yani - öbüründe sırf oyun 30 ila 40 oyun var tahminen :D Hepsini bir sisteme yükleyince bir hantallık oluşuyor nedense ondan işte.
-
Windows 8 Enterprise kullanıyorum şu anda iis biraz sorun çıkardığı için sanal pc'ye xp kuracağım...
Lightsaber tarafından 25/Kas/12 21:02 tarihinde düzenlenmiştir -
backtrack, win7 ve winxp var.
backtrack'i muhtelif ihtiyaçlar için kullanıyorum.
win7 varsayılan işletim sistemim.
winxp'de kurtarma amaçlı gibi bir şey. ayrıca yaptığım programların winxpde çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorum.
Başlangıçta ona göre sorunlu oluyor. Tuşuna basıyorum önce grub ekranında backtrack - windows arasında seçim yapıyorum. ondan sonra windows boot ekranında winxp - win7 arasında seçim yapıyorum. sonra win7 kullanıcı seçme ekranı falan :C
-
windows7 - visual studio için.
linux-mint KDE- slackware kullanıyordum sonra bunu kurdum cinnet geçiriyorum. KDE bayagı güzel olmasına karşın hataları bayagı buyuk.
internet - güvenlik için.
-
ben 2. bir işletim sistemi olarak linux kullanıyorum, eğer yazılımla uğraşıyorsan kendini geliştirmen için çok güzel bir platform ve hemen hemen her dilin IDE lerine sahip ..
-
bende win7 kurulu linuxun hangi sürünümü versiyonunu önerirsiniz. c de win7 kurulu d sürücüsü için temiz çalışabilecek hangi sürüm uygundur...
-
pardus kuracam şimdi...
-
oracle virtualbox da ubuntu var dersten dolayı yuklu arasıra bakıyorum.
normal win7