Bilinen Bir İp Adresini Kendi Bilgisayarımız İçin Kullanma?(Destek)
-
Konu başlığı yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım :D
Karşıdaki pc nin ip adresini biliyoruz onu ne şekilde kendi ip adresimizmiş gibi gösterebiliriz?
Bir programın aktivasyonu için gerekiyor ; Herhangi bir web sitesi aracılığı ile bu işlem yapılamıyor.
Teşekkürler şimdiden. -
göstermesine gösterilirde paket gönderebilirsin ama geriye cevap kendine döndüremezsin
-
hocam söylendiği gibi sen o ıp den gönderim yaparsın ama geri gelen paket ve dosya alamazsın o da aktif olmaz gibi sanki :D
-
Hacılar hocalar yokmu bunun bir çıkar yolu yaw?
Peki şansımızı deneyelim o zaman sizin dediğiniz yöntem nedir nasıl yapılır ?
Proxy switcher tarzı bir programlamı ?
-
Karşıdaki kişiye proxy server(socks5) kurabilirsen olur.
Kullanabileceğin programlar: ProxyCap, CCProxy..
Karşıdaki bilgisayarı reverse proxy olarak kullanma imkanın varsa o da olur.
-
Eyw hocam gerekli dökümanlara bakacağım şimdi programları indirip deneyeceğim inş işe yarar.
Teşekkürler İlgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum .
Sevgiler saygılar :D
-
Evet, karşı tarafa socks5 desteği olan bir rat serveri bulaştır. Veya d3xter dostumun yazdığı reverse socks5 proxy backdoorunu ara, eski bilgisayarımdaki arşivde vardı ama şuan ona ulaşmam mümkün değil.
-
Yok hocam rat'a falan gerek yok zaten diğer pcde bize ait :D tabi farklı şehirlerin bilgisayarları bunlar.
socks 5 ev reverse proxy hakkında döküman bakınıyorum şu anda. Sağlam bi döküman bulup uygulayacağım hocam hepsini.
Bunların dışında önereceğiniz birşeyler varsa beklerim :D
Ayrıca elinde döküman olan varsa paylaşırsa süper olur.
-
Hacı programların sitelerinden bilgiye ulaşabilirsin. Birde zaten basit dışardan bağlantı için modemden bir port aç. Sonra programdan bu portu socks5 proxy olarak ayarla. IP:Port olarak wan tarafından kullan. Ayrıca bahsettiğim reverse proxy olayı rat falan değil örneğin cloudflare'i biliyorsan o bu kategoriye girer.
http://www.youngzsoft.net/ccproxy/
_________
Proxy.Labs.ProxyCap.v5.03.Incl.Patch.and.Keymaker-ZWT
Proxy.Labs.ProxyCap.v5.03.x64.Incl.Patch.and.Keymaker-ZWT
-
Teşekkürler her şey için uğraşalım bakalım ne olacak sonumuz :D
-
Ccproxy kullanmistim bi ara, onu dene abi yukarda biri vermis linkini