Bilsa"Nın Sistesi Hacklenmiştir.
-
Bilsa sitesi hacklenmiştir...Hayırlı olsujn :D....
http://webtest.bilsa.com.tr/cms/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=23&Itemid=179
buda giriş sayfası=
http://webtest.bilsa.com.tr/cms
Admin olarak girdigim sitenın ana sayfasına ındexı basamadım tum ayarlarını haşat ettıgımden dolayı...:D
İİ oldu a.q... onlar bilsa programını yaparak yeterınce bıze zorluk cıkarmıstı zaten...eskıdenne guzel bıraz akıllı ve pc den anlıyan bırı okulun pc lerıne gırıp notlarını exel den notlarını degıstırebılıyordu ama şimdi su bılsa programı cıkalı ogrencıler ısyan edıyor :D...tabı herkes degıl...o Program bile bazılarımızı durduramıyor....:D
NOT:sol tarafta acıtıgmız anketede oy vermenızı rica ederiz :D:D
Not: Küçük harf diye belirmiştim.Kurallara uyunuz.
@8mm -
Ya amacın ne şimdi?Tmm kıllık oluyo olabilir ama programı hacklede ver,siteyi değil :D o programın şifresini kırabilirsek değişir notlar dbden ;) kullanıcı adı genelde bilsa diye biliyom,şifreyi bulalım pls,siteyi sallayın :D
-
Dagin arkasini gormek cok onemlidir.Temennim birgun dagin arkasini gorebilmeniz yonunde.Cunku dagin on yuzunu herkes goruyor :)
-
Sene sonunda hocalara liste gidiyor öğrencilerinin notlarıyla ilgili detaylı ve o imzalayıp onay veriyor hepsini tek tek kontrol edip.Onu nasıl geçmeyi düşünüyorsunuz :)
-
Fizik hocam notları benim girmemi istemişti giriş şifresi adıydı (büyük küçük harf farketmiyo sınamasını yaptım) çıkış şifreside inanmayacaksınız ama ÇIKIŞ dı :):):) ayrıca notları girdikten sonra onayla demezseniz müdür yardımcısının odasındaki makina (sörvır) kapandıktan sonra notlar silinior.yani kaydetmeden önce onaylamazsanız göte gelebiliteniz yüksek.
-
Tamamen alakasız boş bi hack...
İleri lamerlik bile denebilir. -
Rene sen anlamazsın bu konulardan,
Kuru gürültü etme :D -
şşş rene çok biliyosan sen yap niye bok atıyon kutsal insanlara. ya sev ya terket :p
-
rene sen git işlemcilerin soğutucularını yala ne anlarsın hackden
-
bence kitlenmesin konu ibret-i alem olsun yedi düvele
-
bilsa programının klasık kullanıcı adı ve şifresi bilsa şifre bilsa dir...ama tabı hocalar akıl edıp bunu degıstırmemısse...ha bıde sene sonu notlar hocaların elınden gecıyor demiş firex arkadasımız :D... ben mudur yardımcısına sordum her hocaya bı dısk verılıyoırmus o dıskte hocalar kendı aklanında ogrencılerın notlarını dolduruyor sonra yardımcı o dıskı alıp programa yujkluyormus yanı sene sonu gozden gecırme die bısey duymadım ben...
ve rene hacı kurdo nun dedıgı gıbı laf attıgına gore sen daha ıyısını yapabılıyorsundur herhalde :D mesela bı tanede bılsadan sen hacklesende gorsek alay sebebını onaylarız hıc olmazsa ...
Toplam Hit: 9487 Toplam Mesaj: 27