Bilsa"Nın Sistesi Hacklenmiştir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    Bilsa sitesi hacklenmiştir...Hayırlı olsujn :D....

http://webtest.bilsa.com.tr/cms/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=23&Itemid=179

buda giriş sayfası=

http://webtest.bilsa.com.tr/cms

Admin olarak girdigim sitenın ana sayfasına ındexı basamadım tum ayarlarını haşat ettıgımden dolayı...:D

İİ oldu a.q... onlar bilsa programını yaparak yeterınce bıze zorluk cıkarmıstı zaten...eskıdenne guzel bıraz akıllı ve pc den anlıyan bırı okulun pc lerıne gırıp notlarını exel den notlarını degıstırebılıyordu ama şimdi su bılsa programı cıkalı ogrencıler ısyan edıyor :D...tabı herkes degıl...o Program bile bazılarımızı durduramıyor....:D

NOT:sol tarafta acıtıgmız anketede oy vermenızı rica ederiz :D:D

Not: Küçük harf diye belirmiştim.Kurallara uyunuz.
    @8mm

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ya amacın ne şimdi?Tmm kıllık oluyo olabilir ama programı hacklede ver,siteyi değil :D o programın şifresini kırabilirsek değişir notlar dbden ;) kullanıcı adı genelde bilsa diye biliyom,şifreyi bulalım pls,siteyi sallayın :D

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dagin arkasini gormek cok onemlidir.Temennim birgun dagin arkasini gorebilmeniz yonunde.Cunku dagin on yuzunu herkes goruyor :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sene sonunda hocalara liste gidiyor öğrencilerinin notlarıyla ilgili detaylı ve o imzalayıp onay veriyor hepsini tek tek kontrol edip.Onu nasıl geçmeyi düşünüyorsunuz :)

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Fizik hocam notları benim girmemi istemişti giriş şifresi adıydı (büyük küçük harf farketmiyo sınamasını yaptım) çıkış şifreside inanmayacaksınız ama ÇIKIŞ dı :):):) ayrıca notları girdikten sonra onayla demezseniz müdür yardımcısının odasındaki makina (sörvır) kapandıktan sonra notlar silinior.yani kaydetmeden önce onaylamazsanız göte gelebiliteniz yüksek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Tamamen alakasız boş bi hack...

İleri lamerlik bile denebilir.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Rene sen anlamazsın bu konulardan,

Kuru gürültü etme :D

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    şşş rene çok biliyosan sen yap niye bok atıyon kutsal insanlara. ya sev ya terket :p

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    rene sen git işlemcilerin soğutucularını yala ne anlarsın hackden
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    bence kitlenmesin konu ibret-i alem olsun yedi düvele

kendinize ayığ olunuz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    bilsa programının klasık kullanıcı adı ve şifresi bilsa şifre bilsa dir...ama tabı hocalar akıl edıp bunu degıstırmemısse...ha bıde sene sonu notlar hocaların elınden gecıyor demiş firex arkadasımız :D... ben mudur yardımcısına sordum her hocaya bı dısk verılıyoırmus o dıskte hocalar kendı aklanında ogrencılerın notlarını dolduruyor sonra yardımcı o dıskı alıp programa yujkluyormus yanı sene sonu gozden gecırme die bısey duymadım ben...
    ve rene hacı kurdo nun dedıgı gıbı laf attıgına gore sen daha ıyısını yapabılıyorsundur herhalde :D mesela bı tanede bılsadan sen hacklesende gorsek alay sebebını onaylarız hıc olmazsa ...

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
Toplam Hit: 9487 Toplam Mesaj: 27