Bımcell İdeal Paket - 600Dk + 2Gb İnternet 16 TL
-
KotomineKirei bunu yazdı
Vodafone kullanıyorum ve 22 liraya her yöne 750dk 5000sms 3gb internet içeren paket. Operatör değiştirmeyi düşünüyorum ama endişelerim de yok değil. Bu şekilde paket lazım ve bir tek Türk Telekom'da var bu. Türkcell bayağı pahalı, o yüzden onu eledim.
Sizce Türk Telekom macerası yaşasam mı yoksa hiç başımı ağrıtmasam mı?
Bulunduğun bölgelerdeki Türk Telekom kullanıcılarına sor memnunsa geç hocam. İstanbul'da 3G'yi 900 mhz'e aldıklarından beri çekim iyi. 4G tırt çok şey bekleme.
-
34 TL Sabit hatlar Sınırsız (Husisi Eveki Ev telefonu kapatıp santral kurdum oradan evdekiler her yeri arıyor)+ Şebeke içi sınırsız + 2gb internet +1000 sms + 1000dk diğer operatörler (Önceden Uluslar arasıda beleşti sonra çaktılar köfteyi:) )
bunu yeniden yapmıyorlar hatta eski baya sabit fiyat üzerinden yönlendirme yapıyorum.
Türk Telekom zamanında beni sömürdü şimdi ben sömürüyorum.
Hedef Komple Sokağın Telefon konuşma Hattı ihtiyacını tek başıma karşılamak :) Nasıl olsa beleş ev müşteri hizmetleri olsun. Bir ara sırf can sıkıntısından Üniversitenin Müşteri hizmetleri loop girmişti 1 hafta açık bıraktım telefonu :D
-
frekaze bunu yazdı
34 TL Sabit hatlar Sınırsız (Husisi Eveki Ev telefonu kapatıp santral kurdum oradan evdekiler her yeri arıyor)+ Şebeke içi sınırsız + 2gb internet +1000 sms + 1000dk diğer operatörler (Önceden Uluslar arasıda beleşti sonra çaktılar köfteyi:) )
bunu yeniden yapmıyorlar hatta eski baya sabit fiyat üzerinden yönlendirme yapıyorum.
Hedef Komple Sokağın Telefon konuşma Hattı ihtiyacını tek başıma karşılamak :) Nasıl olsa beleş ev müşteri hizmetleri olsun. Bir ara sırf can sıkıntısından Üniversitenin Müşteri hizmetleri loop girmişti 1 hafta açık bıraktım telefonu :D
Aynı operatörler konuşma sırasında bir şey harcamıyor hocam.
-
ben vodafone da 19 tl ye
600 dk + 1000 sms + 3 gb kullanıyorum. ayrıca 3 gb bıtınce 10 tl ye tekrar internetimi doldurabılıyorum 2 kere çokta memnunum valla -
mkyb bunu yazdıfrekaze bunu yazdı
Aynı operatörler konuşma sırasında bir şey harcamıyor hocam.
Evet bu yanı güzel zaten örnek müşteri temsilcileri vs aradığımda faturaya yansımıyor hiç bir şekilde
-
32 lira bimcell -> 7gb internet ve bitiremeyeceğim kadar dakika ve sms :D