Bir Android Telefona İphone İle Aynı Parayı Verir Misiniz ?
-
blackbery dışında bütün telefonlara anti pati beslerim onuda klavyesi yüzünden severim android sevisi ..... olan kürekten bir telefon yok samsung nokia sony htc vs vs anakartı yanmış telefonun anakatrını değiştir yolla ....kem böye kaliteli telefonu çuvalla para ver servis fıtık etsin. ama ı phone öylemi tuş basmıyo dokunmatik çalışmıyor getir yenisini verelim servis anlayışı bu olmalı. buda sadece ı phonede var.
benim teleffon anlayışım sözlükteki anlamının karşılığını versin bide wtsp yok tansiyon yok uyku yuk o yok bu boş işler bana göre -
2015 yolundan beri note 5 aga bende ayfona o kadar para hayatta vermem
Android herşeye entegre yani note 5 basıyorum tv ye bağlanıyor basıyorum tek tuşla pc ye bağlanıyor
-
Ziraatci bunu yazdı
Android herşeye entegre yani note 5 basıyorum tv ye bağlanıyor basıyorum tek tuşla pc ye bağlanıyor
Android mi iPhone mu demedik hocam. Başlıktaki soruyu anlamamışsın.
-
Iphone alirim o fiyata.
Daha ciddi bir isletim sistemi var ios un. Ama alismak icinde 2 ay kullanmam gerek 😂😂
-
mkyb bunu yazdıZiraatci bunu yazdı
Android mi iPhone mu demedik hocam. Başlıktaki soruyu anlamamışsın.
yok hocam anladım :) siz anlamamışsınız ayfona vermem androide veririm.
daha açık ve net olayım
ayfona 1k bile vermezken androide 5k verebilirim tabi şu note 5 in önce kırılması lazım