Bir Bayan Arkadasımın Adını Kullanarak Eskort Gibi Nosunu Dagıtıyorlar
-
Merhaba konu acil genele actım adam akıllı bilgi gelene kadar silinmesse memnun olurum.
ben savcılık isinden anlamamda bir sosyal paylasım sitesinde kızın resmini adını ve onun kişiliginden yazıyormus gibi nosunu dagıtıyorlar. Ve yapanda vpn tor vs kullanmayı bilecek kapasitede biri değil. (kısaca tanıyan biri)
Simdi kanıt olarak ss felan almak yeterli bide tele gelen aramalar artı mesajlar yeterlidir sanırım fakat nereye başvurulması gerekiyor acil cevapbekliyorum
bana bu şikayetin nereye yapılcagı hakkında bilgi lazım bu arada
-
bulunduğu il ilçede ki cumhuriyet başsavcılığına giderek tüm ayrıntılarıyla olayı anlatsın. site adreslerini ve ekran görüntülerini yanınızda götürün giderken. gelen mesaj çıktıları vs. gibi anlatımlarınızı doğrulayabilecek herşeyi savcılığa verin ve kimden şüphelendiğinizi bildirin. herhangi bir masrafı yok utanılacak bir şey yok geçmiş olsun hocam
-
alibaba bunu yazdı
bulunduğu il ilçede ki cumhuriyet başsavcılığına giderek tüm ayrıntılarıyla olayı anlatsın. site adreslerini ve ekran görüntülerini yanınızda götürün giderken. gelen mesaj çıktıları vs. gibi anlatımlarınızı doğrulayabilecek herşeyi savcılığa verin ve kimden şüphelendiğinizi bildirin. herhangi bir masrafı yok utanılacak bir şey yok geçmiş olsun hocam
Cok sagol hocam iletiom hemen
-
malesef türkiyede hakimler savcılar bu konuda çok yetersiz.
Adam tor vpn kullanmasa dahi gidip kamera olmayan bi kafede yada public wifi olan bi yerde yapsa bile yakalanmıyor.
Yakalansada ben yapmadım birisi bilgisayarımı heklemiş dese yetiyor.alacağı 90 gün ceza oda para cezasına çevrilir onuda 9 taksite bölerler en fazla olacağı bu malesef
-
MecaniC bunu yazdı
Adam tor vpn kullanmasa dahi gidip kamera olmayan bi kafede yada public wifi olan bi yerde yapsa bile yakalanmıyor.
Yakalansada ben yapmadım birisi bilgisayarımı heklemiş dese yetiyor.alacağı 90 gün ceza oda para cezasına çevrilir onuda 9 taksite bölerler en fazla olacağı bu malesef
yok yapan aptalın teki
kendi telefonundan bi uygulama indirip ordan yaydı ben tanıyorum yapanıda ama kanıt yok işte
-
do_som bunu yazdıMecaniC bunu yazdı
yok yapan aptalın teki
kendi telefonundan bi uygulama indirip ordan yaydı ben tanıyorum yapanıda ama kanıt yok işte
Yapan kim?
-
Siz de onun adiyla sosyal medyada teror saldirilarini ustlenen konular acin cocuga gonderin ben kime cattim desin :p
-
arasın oparatörünü 2 sn de nosunu değişirler
-
HolyOne bunu yazdı
Siz de onun adiyla sosyal medyada teror saldirilarini ustlenen konular acin cocuga gonderin ben kime cattim desin :p
Senden korkulur :) Ava giderken avlanmasın?
Sonra çocuk şikayet etsin. Seni bulsular. Hep çocuğa tazminat öde.
Hemde ulusal güvenlik konusunda alay etmekten yanlış yönlendirmekten ayrıcana dava açılsın.
Para hapis derken aksiyon olur.
Abi sen bu işi yaparken nasıl yakalanmayacağımızı anlat :)) asıl mesele o
-
futurist bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Senden korkulur :) Ava giderken avlanmasın?
Sonra çocuk şikayet etsin. Seni bulsular. Hep çocuğa tazminat öde.
Hemde ulusal güvenlik konusunda alay etmekten yanlış yönlendirmekten ayrıcana dava açılsın.
Para hapis derken aksiyon olur.
Abi sen bu işi yaparken nasıl yakalanmayacağımızı anlat :)) asıl mesele o
VPN + TOR + *.onion ya da kullan at mail adresleri ile yaparsan yakalanmazsın :)
-
baba kıza yardım edeyim dedim benim başım agrıdı yok ya prensip sahibi olmak lazım vallaha kendi mevzun dışında hiç üstelemiyiceksin birşeyleri.
yapan belli 30 kişi adamın anasına sövdü orospu cocuguyla bir ben kavga eder şekilde kaldım
en son böyle götlük askerde oldu 30 kişi emre itaatsizlik ettik bi benle arkadas tutanak yedi
böyle işte amk yardımda etmiyiceksin