Bir Resim Ne Çok Şey Anlatıyor..!
-
onurgs93 bunu yazdı:
-----------------------------
O TEYZENİN KURT YAPAN PARMAKLARINI SIKEYIM BU ARADA EKLEMİŞ OLALIM
milyonlarca bozkurt işareti yapan kollarda yedi sülalene girsin kancık pkklı it.
-
onurgs93 bunu yazdı:
O TEYZENİN KURT YAPAN PARMAKLARINI SIKEYIM BU ARADA EKLEMİŞ OLALIM
-----------------------------O anamın evlatları s**ti yıllarca sizi yani biz!!
şimdi de eriyip gideceksiniz ölüme bile gerek kalmadan..
o kurt da vakti gelince yerine oturacak..
-
Bide elini düzeltseydi..Kırasım geliyo o parmakları
Ama genede helal olsun teyzeme o kadar milliyetçi geçinen genç arkadaşı takmamış tek yapmış yapacağını..
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Milliyetçi geçinenlerin yapamadığını yapmış,Allah'ına kurban senin teyze (:
Birde böyle teyzeler bitmez yeterki tek çatı olsun.
-----------------------------amma uğraştin ha kaç gündür olay çıkartmak için.
editine edit:
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Bide elini düzeltseydi..Kırasım geliyo o parmakları
Ama genede helal olsun teyzeme o kadar milliyetçi geçinen genç arkadaşı takmamış tek yapmış yapacağını..
-----------------------------gel kır benim parmaklarımı bakalım gücün yetiyor mu? hem ben parmaklarımı o teyzenin yaptığı hareketin dışında farklı bir şekle daha sokacam sen gelirken.
ne artist adamlar var lan. mahalleli diye, sittin senedir yaptıkları tek bir icraat var diye bu kadar götü kalkık dolaşılmaz ki.
bugün o hareketi yapan adamlar sokaklara inmiyorsa onları baskılayan bir kuvvet var demektir.
sen klavye ardından parmaklarını kırarım derken biz ege üniversitesinin kampüsünde terör yandaşlarıyla çatışıyorduk koçum. -
Etme Cahille sohbet, küstürürsün. Silme cam kırığıyla Götünü, kestirirsin.
Adamın zerre bılgisi yok ötüp duruyo. Dün anladım bunu. Artık cevap verme gereği duymuyorum
-
Bida bu sitede görüşlerimi ifade etmicem..Bok mu var amk küfür ediyosunuz ya.İçimden geleni söyledim parmaklarını kırasım geliyo midem bulandı artık o hareketten..Yapmayın amk tik haline geldi görünce kıcık olmaya başladım.
En çok ona buna değilde derdimi bi kişi anlamadı ona yanıyorum.
-
onurgs93
seni doğuran anayın , seni doğmana wesile olan babayın , seni tutup çıkartan ebeyin , seni getiren leyleğin , senin gtüne nefes almak için 4-5 şaplak atan doktorun yada hemşirenin , sana büyümen için süt weren anayın , aa bak onur doğmus die hediye getiren komşularının tek tek hepsini bi anda bi skerm bdaha yerdn kalkamazlar ben mhpciym lan yawsk sen nasl konusyn burda.
cCc MHP cCc Anneannenin goguslerının uclarından çiviyle asarım bu bayrağı bak beni çıldırtma -
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Bida bu sitede görüşlerimi ifade etmicem..Bok mu var amk küfür ediyosunuz ya.İçimden geleni söyledim parmaklarını kırasım geliyo midem bulandı artık o hareketten..Yapmayın amk tik haline geldi görünce kıcık olmaya başladım.
-----------------------------Düsüncelerini ifade edebilirsin fakat bunu ifade ederken baskalarının düsüncelerine saygı duymak zorundasın ..
Bu teyzenin elleri kırılmaz öpülür ;) ..
-
Bence Ps.. Daha cok milliyetcilik havasıyla yapılmış bi resim bana göre ama arkadaşın dediği gibi verilen msj önemli... Ama yinede illa ki o parmak işaretiyle bunun yapılması şart deil diye düşünüyorum bayrağımızın olması yeterli.
-
Bozzkurt bunu yazdı:
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Bida bu sitede görüşlerimi ifade etmicem..Bok mu var amk küfür ediyosunuz ya.İçimden geleni söyledim parmaklarını kırasım geliyo midem bulandı artık o hareketten..Yapmayın amk tik haline geldi görünce kıcık olmaya başladım.
-----------------------------Düsüncelerini ifade edebilirsin fakat bunu ifade ederken baskalarının düsüncelerine saygı duymak zorundasın ..
Bu teyzenin elleri kırılmaz öpülür ;) ..
-----------------------------Öpülmesine öpülürde o el hareketiyle ben daha mı milliyetçi oluyo ona takılıyorum.