Bir USB Belleği İki Veya Daha Fazla Bootable İso Yerleştirme?
-
anasını avradını sikeyim ben bu microsoftun eufi mefu yarak kürek şeyler cıkartmıslar o yüzden
boot olan usb boot olmuyor amına koyayım dvd almadıgıma okadar pismanımki adamı sinir ediyorlar 5 saattir onla ugrasıyorum
-
do_som bunu yazdı
anasını avradını sikeyim ben bu microsoftun eufi mefu yarak kürek şeyler cıkartmıslar o yüzden
boot olan usb boot olmuyor amına koyayım dvd almadıgıma okadar pismanımki adamı sinir ediyorlar 5 saattir onla ugrasıyorum
acelen yoksa n11 den bi dvd al, işletim sistemini kur sonra iade edersin.
-
nurulmac11 bunu yazdıdo_som bunu yazdı
acelen yoksa n11 den bi dvd al, işletim sistemini kur sonra iade edersin.
laptopta var elimin altında hallederim işim acilde degil
sadece gerekli şeyleri tek flashta toplayıp yumurta kapıya gelince sıkıntı yasamamak için hazırlık yapayım dedim anasını satayım kanser etti beni ya
-
Intel developed the original Extensible Firmware Interface (EFI)
microsoft'u her şeyde günah keçisi yapmayın
+ UEFI'ye küfretmek HDMI çıktı diye küfretmek gibi bişey
nasıl bir hata alıyorsun onu yaz bari
Quick Boot Menu'den denedin mi (UEFI ve normal boot)
gibi
bir de şunu dene
http://www.winsetupfromusb.com/downloads/
YekteranBaymedir tarafından 30/Tem/17 05:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Sonunda yaptım. Anakartın sagladıgı win 8 ve üzeri için geçerli boot hızlandırıcı vardı yani 3 saniyede felan acılıyordu pc
o özelliği aktif ettiğinde bootable olarak görmüyor flashı bos görüyor yani ama işimi halettim :D